Nie polecam (2) Niesmaczne, monotonne jedzenie. Nie polecam. Lepiej zamowic diete z innego... Maria Nie polecam (2) 3 razy zapomnieli dostarczyć mi jedzenia. Zgłaszane było wszystko... Patrycja Jula - opinia (1) Dzięki Optimalbox udało mi się zrzucić kilka zbędnych kilogramów bez... Jula
Różnorodne, smaczne jedzenie (1) Różnorodne jedzenie, ciekawe kompozycje smakowe. Są rzeczy lepsze i są rzeczy... Gusia ryż (1) nauczcie się gotować ryż. zrozumiałbym rozgotowany, ale niedogotowany to już... mordek dramat (1) Dramat, smak smakiem kwestia gustu, ale ich podejście?! Brak szacunku, można... odradzam!!! (1) Odradzam każdemu. Kwestia smaku jest subiektywna. Według mnie jedzenie jest... Łukasz Fatalny kontakt (1) OptimalBox "zapomnial" o dostarczeniu jednej z oplaconych diet. Mimo kilku... KB Różnorodny przystępna cena (1) Polecam wszystkim którzy nie maja czasu na gotowanie albo chcą zgubić zbędne... Gosia Mega catering (1) Najlepszy catering w trojmiescie Katarzyna Pozytywnie zaskoczeni (1) Wraz z żoną korzystamy od ponad 30 dni z usług tej firmy, dostawy do... Patryk Odradzam (1) Na początek jedzenie - ogólnie dobre, natomiast mało wyrafinowane i szybko... Piotr