Jacenty - opinia (1) Jedno wielkie nieporozumienie!! Jeżeli do ceny nie możemy się przyczepić, to... Jacenty Annn - opinia (2) Catering do tej pory miałam przez 12 dni. Kupiłam go na 20 dni i nie wiem co... Annn Małgorzata - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Zamówiłam 2 zestawy na 10 dni, wpłaciłam należność i... Małgorzata
Głodny - opinia (1) Jedzenie dobre. Co do terminowości dostaw masakra Głodny Piotr - opinia (1) W ciągu 10 dni diety 5 dnia posiłki nie dojechały wogóle, 6 dnia dotarły 4 z... Piotr NXP - opinia (1) Najgorsza "firma" cateringowa jaką można sobie wyobrazić. Brak dostaw, porcję... NXP Ghost - opinia (1) Posiłki są dowożone o złych godzinach, czasem wcale - stąd ocena ogólna 1 -... Ghost ADob - opinia (1) Ostrzegam Państwa, tragiczny catering oraz brak kontaktu z cateringiem. Zwrot... ADob Klient Optimal Box - opinia (1) Najgorsza firma cateringowa jaką miałem nieprzyjemność zamówić, w skrócie :... Klient Optimal Box Bartosz - opinia (1) Mam bardzo dużo do napisania o tej pseudo-firemce. Po pierwsze - błędy* w... Bartosz Katarzyna - opinia (2) Zamroziłam pieniądze, których póki co firma nie chce zwrócić. Praktykują... Katarzyna Rozczarowana klientka - opinia (1) Totalny strzał w kolano zamawiając catering z tej firmy. Nigdy nie masz... Rozczarowana klientka kuba - opinia (1) brak słów..na 10dni od startu z umową 5 dni bez posiłków (nie dotarły)..brak... kuba Michał - opinia (1) Jeśli chodzi o menu - jest ok, raz lepiej raz gorzej ale rozumiem, że jest to... Michał Dariusz Piotrowski - opinia (1) Jedzenie jest dobre, ale obsługa fatalna. Notorycznie posiłki nie są... Dariusz Piotrowski Weronika - opinia (1) Firma porażka, obsługa klienta poniżej jakiegokolwiek poziomu... Weronika Jacek - opinia (1) Za tą cenę naprawę!!! nie mam się do czego przyczepić:) Oczywiście że... Jacek Natalia - Gdańsk - opinia (1) Podobnie jak koleżanka niżej , nie dostaje pudełek Pani przez telefon jak i... Natalia - Gdańsk Aleksandra - opinia (1) Wczoraj nie dostalam ollaconych pudelek. Dzis do tej pory rowniez nic nie... Aleksandra Lukas J - opinia (1) duży wybór różnych diet, ceny rozsądne i świetny kontakt z firmą. Polecam! Lukas J