Małgorzata - opinia (2) Nie wiem skąd te negatywne opinie... Ja na szczęście im nie uległam i jestem... Małgorzata Rafał K - opinia (1) Jestem na diecie SPORT już miesiąc, 3000 kcal. Posiłki są dobrze zbilansowane... Rafał K patikoti - opinia (1) Katering zamówiony na próbę, na 10 dni, z czego 1 dnia trzeba było obyć się... patikoti
Piotr - opinia (1) Wszystko w porządku, cena bardzo niska, usługi ok. Wszystko na czas i smacznie. Piotr Lex - opinia (1) Nie da się ukryć, jednym z największych plusów jest CENA diety standardowej.... Lex Asia - opinia (1) Szczerze nie polecam i przestrzegam - nie dajcie się nabrać na ceny. Co... Asia Aneta - opinia (6) Zawiodłam się i to bardzo. Co drugi posiłek był nieświeży. Złożyłam... Aneta Dieta bezlaktozy (1) Dno....totalne zero warzyw, dieta szara, nie smaczna, monotonna. Brak składu... Słabo Gabi - opinia (1) Już dawno chciałam zdecydowac się na kilkumiesięczną dietę pudełkową, żeby... Gabi Ala - opinia (1) Korzystałam do tej pory z kilku cateringów i nigdy nie byłam jakoś specjalnie... Ala Jakub - opinia (1) Zdecydowanie polecam Optimal Box - catering dietetyczny, który jest tani,... Jakub smakowicie (1) Optimal Box to znakomita dieta, zbilansowana i smaczna, tortille, koktajle,... Kamil Grabara Dieta standard, 1500 kcal (1) Ja jestem zadowolona. Drugi raz wybrałabym tę samą firmę – jest smacznie, na... Laóra Rianka - opinia (1) W tej diecie jest wszystko, czego mi trzeba – różne posiłki z różnych... Rianka Szału nie ma (1) Korzystam już z Optimal już 3 miesiąc nie stety ostatnio jedzenie do mnie... Tommm Artur - opinia (1) Ja wiem że zabrzmi to mocno ale nic nie zrobie. Sam byłem w szoku że jeszcze... Artur Polecam! (1) Wykupiłam sobie na próbę najpierw 10 dni, a teraz postanowiłam przedłużyć na... N. Nowak Tragedia (1) Nie polecam. W Ciągu 9 dni 3 razy zapomniało im się dowieźć pudełka.... barciq Obsługa to totalne dno. (2) Pod jeden adres zamówiłam dwie diety. Jedna dieta dostarczana jest codzienne... Michalina Spoko (1) Jestem zadowolony z diety pudełkowej Optimalbox. Zawsze przyjeżdża świeże,... Jurek