Nowa - stała klientka (1) Serdecznie polecam Optometrię Orkisz. Po badaniu u Pani Małgorzaty Orkisz... Nowa-Stała Klientka New fashinabl glasses (1) Thanks for my new ""eyes" its so amazing. NATALI kasia127 - opinia (1) Badanie pod kątem doboru okularów bardzo dokładne, można uzyskać wyczerpującą... kasia127
Jestem zachwycona (1) Kupiłam w tym salonie moje pierwsze w życiu soczewki. Dotąd nosiłam okulary.... Agnieszka Goraco polecam (1) Tanio, profesjonalnie, szybko, z uśmiechem na twarzy. Wszystko to cechuje... Gdynia moje miasto Doskonały zakład optyczny. (1) Pełne zaangażowanie poczynając od badania poprzez dobranie odpowiednich... fotografik ODRADZAM !!! (2) Odradzam jakiegokolwiek kontaktu z salonem optycznym ORKISZ. Zanioslem... KLIENT Bardzo rzetelna pani optyk (1) Jestem niesamowicie zadowolona z badania przeprowadzonego przez Panią... Majka świetna obsługa (1) zamawiam bardzo tanio soczewki i płyny do soczewek od kilku lat. ostatnio... Marta polecam (1) Zamawiam tam okulary sobie i małżonce co jakiś czas (jak to u okularników),... kub MASAKRA (1) Witam! Kilka razy korzystałam z tego salonu i nigdy więcej!!! Soczewki... Jokerka1981