Balojikowy szal (1) juz w sumie trzeci raz zamówiłam baloniki u tej Pani i rewelacja! Zarazem na... Dominika Ziemann polecam (1) Polecam serdecznie. Wszystko super,mozna sie ze wszystkim dogadac, ceny... Agnieszka Elcia (1) Cudowne balony oraz dekoracje z nich. Kretywnosc nie zna granic! Polecam ElOch
Polecam w 100% (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni, że przygotowanie ślubu oddaliśmy w... Ania Profesjonalnie i swobodnie :) (1) Dekoracja na najwyższym poziomie. Pond naszymi oczekiwaniami. Najlepsza! :)... Marta Polecam. (1) Zamawiałam baloniki dosłownie na ostatnią chwilę i kilka razy zmieniałam... Zosia suuuuper (1) Fajna impreza, dużo ciekawych atrakcji, pyszne jedzonko, super Jolanta Polecam serdecznie (1) Brałam udział w imprezie organizowanej przez panią Katarzynę Bartoszewicz i... Magdalena Z perspektywy gościa (1) Miałam przyjemność być na imprezie organizowanej przez Katarzynę Bartoszewicz... Karolina Rewelacja !! (1) Nie raz miałam okazję uczestniczyć w imprezach organizowanych przez tę firmę.... Lidia dekoracje rewelacja (1) Chcieliśmy podziękować i polecić firmę Magic Time która zaprojektowala i... Beata dekoracje - polecam!!! (1) Piękne dekoracje na nasze wesele. Sala wyglądała tak jak sobie to... Patrycja Magic Time = wspaniale!!! (1) Pani Irena wraz z współpracownikami, już od pierwszego spotkania, wykazują... Agata Piękny czas (1) Na Panią Irenke trafiłam po tym jak próbowałam 3 tygodnie umówić się na... Paulina dziękujemy za Magic Time w dniu naszego slubu (1) Mieszkamy na stałe za granica, potrzebowaliśmy pomocy przy planowaniu i... AniaM Polsko-Algielskie Wesele (1) Od ponad roku przygotowalismy Wesele w Trojmiescie, porozumiewajac sie z... Wioletta Ślub w plenerze (1) Pomoc przy organizacji ślubu w plenerze nieoceniona. Pani Natalia z Ślubnej... Katarzyna Ślub na molo (1) Gorąco polecamy, dzięki Karolinie nasz dzień był naprawdę wyjątkowy... Anna 24 czerwca 2017 roku - wesele „wiankowe” w Słupsku (1) Mieliśmy niesamowitą przyjemność zaangażować Panią Karolinę w pomoc przy... Oliwia Polecam tą firmę . są rewelacyjni (7) Panie bardzo miłe.Fantastyczne pomysły i wkładają dużo serca w to co robią.... paula