Szczerze z całego serca DZIĘKUJEMY (1) Początkowo pomysł wydawał nam się szalony... szybko jednak okazało się, że... Maja & Marcin Serdecznie polecamy! (1) Serdecznie polecamy usługi pani Natalii. Pomagała nam w organizacji naszego... Ania i Marcin Najlepsze! (1) Przygotowanie dekoracji na naszym ślubie nie było prostą sprawą - czasu... Martyna
Nasze Wielkie Polskie Wesele (1) Jesteśmy zachwyceni, wesele przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Wszystko... Agnes and Martin Polecam! (1) zorganizowana,kreatywna,dyspozycyjna,głowa pełna pomysłów i co najważniejsze... Paulina Szczesliwi :) (1) Ponieważ mieszkamy za granica, ja pochodze z Czech, mąż jest z Polski, przy... Andrea Hetzig Bajeczny wystrój tylko z Magic Time! (1) Zarówno w przypadku dekoracji altany w Parku Oliwskim w Gdańsku, jak i... Agnieszka Ślub w Sopocie (1) Witam nazywam sie Monika Zdecydowalismy sie na Konsultantów Ślubnych, z tego... Monika&Leif Fantastyczna obsługa! (1) Skorzystaliśmy wyłącznie z 1 modułu oferty, mianowicie wybór sali ponieważ... Gośka i Fabian Profesjonalnie i bez stresu!!!! (1) Koszt konsultanta to 3 zera: zero stresu, zero zmartwień, zero opłat! TAK,... Malwina i Błażej pełen profesonalizm (1) Wesele to jedna z tych zyciowych sytuacji kiedy trudno jest miec wszystko pod... Anna Bez rozczarowań =) (1) Ela jest niesamowita- zarówno w kwestiach organizacyjnych, jak i tych... Gulien Professional Organizer, a Party that we will never forget (1) We could not make it without Gustowne Wesele. Mr Gabriel has helped us with... Beata Fortling and Poul Erik Wesele jak z bajki!!! (1) Czasem w życiu trzeba mieć szczęście, by trafić na odpowiednie osoby. Taką... Monika & Mateusz Zaufany Doradca (1) same szóstki, bo inaczej ocenić nie mogę :) za cierpliwość ;) za wyjście z... Patrycja cudowne dekoracje! (1) Dekoracje z magic time były niebanalne, a zarazem perfekcyjne w każdym calu!... MałaMi Ślub - Maj (1) Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za zorganizowanie nam ślubu w... Marta&Łukasz polecam (1) Dziękujemy za przygotowanie dekoracji na nasze wesele. Miałam wiele... Kasia i Jakub POLECAMY W 100% (1) OBCHODZILISMY Z ZONA 35 LECIE MALZENSTWA.P.KINGA WYPRAWILA NAM PRZYJECIE Z... HENRYK Po prostu cudowne !!!!! (1) To jeden z niewielu salonow gdzie bez zadnego problemu Pani Agata przyjela... Magda