niezadowolona - opinia (2) sytuacja jaka nas spotkala wymagala pospiechu wiec firma zgodzila sie... niezadowolona polecam stanowczo (1) Tłukłem się przez całą Polskę, przez dziurawe drogi i krainę fotoradarów na... Km jestem zawiedziona (1) korzystalam z ok 5 lat swita wielkanocne i jak bozenarodzenie bylo super... ania
Niezapomniane chwile.... (1) Niedługo minie rok jak bawilismy się na naszyn weselu!wszystko było tak jak... kasia i tomek BRAWO! (1) ŚWIETNY KLIMAT, EXTRA IMPREZA, JEDZONKO SMACZNE. SUPERSZYBKA, DYSKRETNA I... Matra Klimowicz !! (1) Fajne miejsce dla młodych ludzi, nie za duże, ale jest gdzie tańczyć i gdzie... hania bardzo smacznie i elgancko (1) Bardzo polecam wszystkim skorzystanie z cateringu przystepne ceny ,bardzo... Ewa Janik Bardzo polecam na spotkania w gronie rodziny (1) Właściciel bardzo uprzejmy, w pełni otwarty na sugestie klienta, kreatywny w... zadowolony klient SUPER !!! (1) Gorąco polecamy to miejsce nie tylko na wesela, ale także inne imprezy... Marysia Dom z klimatem (1) Jako goście weselni po raz 1 byliśmy tam w sierpniu. Tak nam się podobało,... Renata Ach........:):):) (1) To był wieczór...Poszłam jak na czyjeś wesele, a poczułam się jak na własnym.... Julia Lokal godny polecenia (1) Zdecydowałem się na wynajęcie sali bankietowej Sir Edward na impreze weselną... Mariusz POPROSTU XXX WIEK!!!! (1) Polecam wszystkim jedzonko jest ok,obsługa jeszcze lepsza a niewspomne o... lysyseba Niespodzianka! (1) Długo szukaliśmy odpowiedniego lokalu, polecili nam go znajomi którzy robili... dopiero poślubiona Po prostu super (1) Wszytko nie nagannie przygotowane, cena ok, polecam wszystkim tomekk dla mnie bomba (1) Miłe zaskoczenie. Nie spodziewałam się takiego profesjonalizmu. Oby tak... klientka super!!!!!!!!!!!!!!!! (1) po prostu nie ma minusów!! Z p. Halinką można załatwić wszystko! mega... K & K