Niekompetentność i nieodpowiedzialność, poza tym nudy nudy nudy... (1) ..oczywiście ŻART :) Pomimo, że: - czasu na przygotowanie wesela było... Magda i Tomek Najlepszą nagrodą jest zadowolenie klienta (1) I tak właśnie Ślub Doskonały realizuje plany Par Młodych - żeby oni byli... Adam Danuta - opinia (1) Ślub to z pewnością niezapomniane przeżycie, które pozostaje na długo w... Danuta
SUPER WESELE (2) Serdecznie polecam wszystkim ten dom weselny.Obsługa super, jedzenie... Madzia Dokładnie tak jak w nazwie „ Slub DOSKONALY” (1) Dzięki współpracy z p. Agnieszka i p. Monika mieliśmy nie zapomniane wesele.... Gabi Ever felt special? (1) YES in Capital letters, Aga & Monika did make us feel SPECIAL on our big... Antonio Dasilva Polecam w 100% (1) Witam Jako, że mieszkam z narzeczonym na stale w Anglii, z przyczyn... Agnes85 Slub i wesele moich dzieci . Alicja i Marcin 24.09.10 (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Państwa profesjonalimu .Wspaniała impreza... Dorota Wasilewska Alicja i Marcin Kwoczko - opinia (1) Było cudownie :) Będzie nam Was brakowało... Gabriela i jego profesjonalnego... Alicja i Marcin Kwoczko srebrne wesele (1) Bardzo dziękuję za pomoc w zorganizowaniu SREBRNEGO WESELA, zwłaszcza za... Magdalena ślub jak z bajki, wesele wręcz magiczne (1) Urzekła mnie kompetencja firmy Anna Carol:) W chaosie organizacji wesela,... ewa walter Wszystko super !!! (1) Z powodu braku czasu i absorbujacej pracy zawodowej, postanowiłam skorzystać... Kasia G. Solidna firma. (1) Wszystko zorganizowane zgodnie z moimi oczekiwaniami. Ale przede wszystkim... Wojtek z Gdyni Jeżeli chcesz, żeby było, jak chcesz, żeby było (1) Jeżeli uważacie, że nazwa "Ślub Doskonały" jest nieco przesadzona, to pewnie... Przemek Pani Ania jest świetna! (1) Pani Ania pomogła nam w organizacji zarówno ślubu, jak i wesela. Po rozmowie... Gosia jak się pali to tylko do Pani Agnieszki (1) W tydzień przed ślubem spłonęła nam sala weselna. Trauma tego dnia była tak... Ewelina Polecamy wszystkim przyszłym Parom Młodym :) (2) Dzięki firmie Ślub Doskonały nasz ślub odbył się w wymarzonej scenerii, w... Patrycja Gorąco polecam! (1) W tym wyjątkowym miejscu, miałam okazję uczestniczyć w uroczystości moich... Ewa Wesele (1) 28 Maja 2010 odbyło się nasze wesele w Leśnym Dworze Jagatówka było super... Sławek Gosia polecam (1) Gratuluję właścicielom restauracji.Jedzenie bardzo dobre.Obsługa grzeczna i... Maria Dryżał Otomin