Gorąco Polecamy - naprawdę warto (1) Pani Asia przygotowała fantastyczny wsytrój Kaplicy Królewskiej, w której... Maciej POLECAMY!!!!!!! (1) Dziekujemy za super wystrój , wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem . POLECAMY... Karolina i Tomasz Profesjonalizm, to ich drugie imię... (1) Joanna i Gabriel Jażdżewscy, konsultanci ślubni, dla mnie najlepsi z... Sylwia Pilch
Piękny ślub & świetna zabawa na weselu bez stresu.. dzięki Adze & Monice :) (1) Zdecydowanie polecamy skorzystanie z pomocy Ślubu Doskonałego! Mieszkamy w... Anita & Paweł Rogalscy Najlepsze na jakim byłam! (1) Jesienią minionego roku miałam ogromną przyjemność uczestniczenia w ceremonii... Magda Polecam (1) Piękny klimatyczny lokal, świetna atmosfera, super jedzenie, bardzo miła i... Kania Warto przeżyć by zapamiętać (1) Serdecznie polecamy usługi tej firmy. Skorzystaliśmy z jej usług z okazji... Justyna i Robert Ślub wymarzony i ... doskonały :) (1) Z usług Ślubu Doskonałego skorzystaliśmy za namową znajomych – nie... Monika i Tomek Polecam! (1) Piękna dekoracja kościoła,dzięki czemu atmosfera podczas uroczystości była... A i Ł Just like a dream (1) Jesteśmy małżeństwem już od ponad tygodnia. Wesele było piękniejsze niż... Agata i Radek Niezapomniane chwile!!! Dziekuje Organozatorce i polecam innym!!! (2) To miał być i był najpiekniejszy dzień w moim zyciu!! Wiadomo, że zawsze... Emilia Ludwiczak super impreza (1) polecam organizacja bardzo profesjonalna, jakość usług wyoka oferta... Asia gorąco polecam (1) Po raz pierwszy realizowałam zlecenie na oprawę florystyczną ślubu młodej... Zielone Studio Katarzyna Tkaczew Serdecznie polecamy!!! (2) W lutym 2010 byliśmy tam na weselu siostry i było super!!! Świetna obsługa,... Aga i Miro Ceremonia ślubna mojej córki Kasi z Jakubem (1) Z przyjemnością chciałabbym się podzielić radością jaką sprawiła nam firma... Maria Makowski Podziękowanie (2) Bardzo dziękuję pani Joasi za piękną dekorację kościoła i sali weselnej. Na... Mama panny Młodej PERFEKT! (1) Dziękujemy za bardzo miłą współprace. Gustowne Wesele umożliwiło nam... Katharina Sommer Edyta i Sebastian (1) Powierzylismy organizacje naszego slubu i wesela (wlacznie z koordynacja w... Edyta mieliśmy ślub doskonały a później doskonałe poprawiny :)) (1) Jako bardzo niesubordynowana i średnio zorganizowana para, serdecznie... Aga i Robert B. Dziekuje za piękną dekoracje i wystrój (1) Bardzo dziękuję za piękny wystrój kościoła i sali na Naszym ślubie. Dekoracje... Sylwia i Patryk