Super (1) Wszystkim planujacym wesele polecam ten lokal. Jestem swiezo po swoim weselu... Joanna Kamil i Kamila - opinia (1) chcielibysmy jeszcze raz bardzo podziekowac za zorganizowanie wesela, ktore... Kamil i Kamila Jagatówka to jest to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nasze wesele odbyło się w grudniu 2009 r. oczywiście w Jagatówce Nie... Jaś i Małgosia
Znakomita obsługa (1) Dzięki znakomitej organizacji nasz ślub był doskonale przygotowany. Na stałe... Krzysztof Sampławski Super pobyt (2) Hotel przyjazny dla ludzi i zwierząt. Atmosfera rodzinna, bardzo miła i... Ela Doskonała organizacja, doskonały ślub (1) Współpraca z p. Agnieszką to prawdziwa przyjemność. Doskonale zorganizowana... wizaż.me Wesele jak z marzeń... (1) Drugiej tak fachowej firmy zajmującej się organizacją wesel nie znjdziecie.... Anna Rupińska Udany pobyt (1) Miła atmosfera, ciekawe wnętrza, smaczne posiłki, a co najcenniejsze BARDZO... Anna Wesele wspaniałe (1) Polecam wszystkim ten lokal w lipcu bylismy na weselu u znajomych. Bawilismy... Ania wesele - polecam (4) Byłem gościem weslenym i nocowałem w dworku 2 doby.Przyjechaliśmy z rodziną z... brzydal_77 zadowolony (4) wróciłem właśnie z Banina z droku novello i przyznaję, że czułem się bardzo... qmpel Wspaniałe wspomnienia z wesela :) (1) Wesele odbyło się w styczniu 2010r...zima, śnieg, trzaskający mróz...a... Elżbieta (matka pana młodego) bardzo polecam (1) Robiłam na tej sali urodzinową niespodziankę dla mamy z okazji jej urodzin i... Marcelina Świetny BALL (2) Witam,udałem się z żoną na bal do tego dworku jestem zadowolony, piękny... Goold Serdecznie polecam!!! (1) Z czystym sumieniem polecić możemy ten lokal do zorganizowania przyjęcia... Krzysztof Udane wejście w Nowy Rok :) (1) Byłem u Państwa na zabawie sylwestrowej i muszę przyznać, że mi się bardzo... gość nie nie nie i jeszcze raz nie (1) totalna masakra. moj biukiet przyjechal spozniony o 6 godzin, sala nie... Basia SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W dniu 12 grudnia odbyło się w tym lokalu nasze wesele, a dnia następnego... Hania & Jack Polecam (2) Polecam restauracje na przyjecia okolicznościowe - co najważniejsze świetny... Kasia bardzo sympatyczne miejsce (1) naprawdę polecam dworek Novello i nie mogę sie zgodzić z powyższymi opiniami... gość