100 % zadowolenia (1) Świetna obsługa, bardzo dobre jedzenie, pięknie przystrojona sala. Na prawdę... Sylwia i Andrzej ANDRZEJKI (1) Gdybyśmy chcieli dyskoteki, to byśmy poszli do klubu. Muzyka do tańca, nam... Magda i Tomek Muzyka z radia byłaby lepsza. (1) DJ ... Byłem na imprezie Andrzejkowej a czułem się jak bym był na weselu.... jeszmar
Obsługa fachowa ale właściciele niemili i bez wyobraźni NIEWARTO (2) Obsługa fachowa ale właściciele niemili i bez wyobraźni NIEWARTO Zgodnie z... Szymon Gorąco polecamy (1) Z czystym sumieniem możemy polecić usługi Pań z TwoSunFlowers. Gdyby nie ich... Karolina i Artur Polecam !! (1) Miałam tam wesele na 55 osób. Serdecznie polecam !! Miejsca starczyło dla... Magda Wspaniałe wesele! (1) 22 sierpnia odbyło się tam wesele mojej córki, postanowiłam napisać opinię... Ewa N. Fajnie i miło (1) miałem okazję poprowadzić imprezę weselną mojego kolegi, i powiem tak... Marek DJ nie weselny :) formax - opinia (1) poLECAMY WSZYSTKIM CHĘTNYM .NAPRAWDĘ super lokal obsługa a przede wszystkim... formax solidność oraz profesjonalizm (1) Kucharze się zmieniają ale ale pani Bogusia nie jako właściciel nie a więc... leszek basia oskar niecikowscy super (1) minol prawie juz rok od mojego wesela -i trzeba przyznac ze panie prowadza... adam Miło zaskoczony (1) Witam, piszę tylko ze względu na opinię którą przeczytalem tuż przed swoim... mm.grabowski@wp.pl ślub z 1.08.2009 (1) Witam! 1.08.09 odbyło się tam Nasze wesele a potem poprawiny! i cóż możemy o... Gosia i Marek POLECAMY GORACO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Goraco polecam.... Wesele.- spełnienie marzen Machandel spisał sie na... Ania i Paweł orkiestra która grała na sylwestra nie polecam (2) byłem ze znajomimi na zabawie sylwestrowej aranrzacja ok przygotowanie do... cebula Dno (1) Nieprofesjonalna obsługa klienta, dopilnujcie wszystkiego osobiście, bo... Panna Młoda panna mloda - opinia (1) Przede wszystkim ukłon w stronę przesympatycznych Pan kelnerek!!!!!Lokal... panna mloda REWELACJA (1) W dniu wczorajszym odbyło sie nasze wesele w tym lokalu. Jednym słowem - R E... Agnieszka i Jacek OBSLUGA (1) Tego wieczora (27.06.) obslugiwalam to wesele. Bardzo milo mi czytac ze... karolina Miło, sympatycznie,kameralnie (1) Ciesze się ,ze zdecydowaliśmy się właśnie na to miejsce. Za niewygórowaną... Aniuko