nasz najlepszy wybór (1) na co dzień mieszkamy za granicą, ale ślub i wesele chcieliśmy zorganizować w... Ania i Piotr Kreatywność i pełen profesjonalizm (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pani Natalii. Nie wyobrażałam sobie, że... Marta polecam !!! (1) Dzięki pomocy Pani Natalii z Architektów Wesel wybraliśmy wyjątkowe miejsce... Bożena z mężem
Polecam! (1) Natalia wkłada dużo serca i pasji we wszystko, co robi. Korzystając z jej... Kasia niesamowite studio! (1) Miałam okazje zobaczyć i spędzić trochę czasu w Grandeza studio. Wystrój... martyna Jestem zachwycona. Polecam !!! (1) Profesjonalna oraz bardzo uprzejma obsługa, piękne suknie jedyne w swoim... Dominika Profesjonalny salon, miła atmosfera (1) Jestem zachwycona! Przyszłam razem z koleżanką 45 minut przed umówioną... Iza Jestem zachwycona !!! (1) Jedyny salon sukni ślubnych, w którym zostałam przywitana pyszną kawą i... Zosia Salon jak z bajki (1) Jestem oczarowana! W tak pięknym miejscu i w tak miłej atmosferze sukni... Nina vintage weeding (1) Po 10 miesiącach spędzonych w towarzystwie z BeMyValentine nie mogę postawić... Dagmara Goraco polecam! (1) "Gustowne Wesele" pomoglo nam zorganizowac ceremonie zaslubin w plenerze, jak... Marta Nasze Wielkie Wesele (1) Jako rekomendacja niech posłużą słowa Pary Młodej "Najpiękniejsza uroczystość... Magdalena i Tomasz Gorąco polecamy! (1) W Centrum Ślubu i Dekoracji zamówiliśmy kwiaty do Kościoła i bukiety Panny... Monika Staszczak Poślubiona - opinia (1) Z całego serca polecam ! Profesjonalna obsługa, wszystko jak być powinno.... Poślubiona Marcin - opinia (1) Korzystaliśmy z usług firmy w zeszłym roku. Pełny profesjonalizm i znakomita... Marcin Bardzo dziękuję! (1) To był najpiękniejszy dzień naszego życia! A wszystko dzięki Pani Monice,... Monika i Paweł Wspaniale (1) Pani Irenka wspaniale udekorowała nam sale weselną. Polecamy z czystym... Przemek Polecamy dekoracje (1) z czystym sumieniem możemy polecić dekoracje Magic time.Dekoracja sali i... Anna ABSOLUTNIE KOCHANA MAJA_ Dziękuję za wszystko (1) Moje kochane koleżanki- przyszłe Panny Młode ;D Jeśli przeraża Was ogrom... Kamila Patrycja & Neil, September 2013 (1) We approached Gabriel at Gustowne Wesele to organise our wedding ceremony and... Patrycja