Ortodonta w GDYNI- opinie????

Chciałabym się zapytać czy ktoś korzystał z usług :

1.Gabinet stomatologiczny ArtDentico na ul.komandorskiej

2.lek. stom. Marzena Onoszko - Specjalista Ortodonta na ul. wielkopolskiej

Proszę o opinie.

Z góry dziękuję za informację

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ortodonta w GDYNI- opinie????

Może ktoś jednak coś słyszał????????????/

hej,ja własnie miałam zakładany aparat u nich,tzn.u Pani Agnieszki jeśli chodzi o ortodoncję.Jestem zadowolona.Dzięki ArtDentico polubiłam dentystę i idę do niego bez stresu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje Anna25 za informacje:)

proszę;)

...warto sprawdzic czy dany lekarz jest faktycznie specjalista... ze strony wynikia ArtDentico wynika ze Pani Doktor jest w trakcie specjaliszacji... to dlaczego nie ma jej na tej stronie http://www.dobryortodonta.pl ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam panią Beate... aparat juz mam zdjęty i cały przebieg wizyt był miły :) Aparat miala tam rowniez moja siostra i kolezanka ktora mi poleciła.. tutaj dane:

Kaiser-Ziorkiewicz Beata, dr nauk med. Spec. ortodonta

Gabinet mieści się w Gdyni - Wielkim Kacku
ul. Maszopów 2 ( róg ul. Starodworcowej)
tel. ( 058) 629-41-53
tel. kom. 0-602-316-972
http://www.ortodonta.vsp.pl
e-mail: betair@wp.pl

Godziny przyjęć:
wtorek, czwartek, piątek: 14:00 - 20:00
Inne dni i godziny po uzgodnieniu telefonicznym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję za info.

pozdr

Ja korzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak. Ale w Gdyni to nie wiem kto :)

Ja za to odrazdzam ,,ortodonte'' Mariusza Nowaka . Jest to doktor któremu bardziej zależy na pieniążkach niż na pacjencie . Przeciągał ściągniecie mojego aparatu z miesiąca na miesiąc. Postanowiłam pójść na konsultacje do innego ortodonty z polecenia. Pani Ortodontka stwierdziła ze ten aparat już powinien być ściągnięty . Podjęłam u niej kontynuacje leczenie i pozbyłam się po 4 latach aparatu . Po zdjęciu aparatu mam założony retajner za który u doktor zapłaciłam 600 zł łącznie ( łuk dolny + luk górny) a u doktorka Nowaka łącznie bym zapłaciła 1200 zł :/ . Osoba , która poleciła mi tego śmiesznego ortodontę nosi już ponad 5 lat . Tyle czasu to nawet dzieci nie noszą a co dopiero dorośli. Jakiś czas temu pisałam ten komentarz ale został usunięty :/ jak czytasz ten komentarz zauważ że w Internecie opinii o tym Panu nic nie znajdziesz .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak się nazywała Pani, ktora zgodzila sie kontynuować leczenie? Skąd jest?
Poszukuję ortodontki, która zgodzi się kontynuować leczenie ortodontyczne z zalożonym aparatem, bo do mojej obecnej nie mam zaufania... Bardzo chciałabym w Gdyni

Pani Doktor Beata Kaiser bardzo fajna doktor , przeciwieństwo tego powyzej :)

Zapisz się do http://duzerodziny.pl/doskonale-uslugi-ze-strony-ortodonty/ super fachowiec.

jeśli chodzi o ortodoncje to osobiście polecam niewidoczne nakładki, w Orłowie jest super gabinet Baltic Ortho Clinic gdzie specjalizują się w nakładkach invisalign :)

Inne tematy z forum

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...