Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32

Re: Osiedle Familijne

Fajnie ;) zmieniacie coś w projekcie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak widac lol
minusy zbierasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ojoj ale cię poniosło, już ulżyłeś(aś) sobie, spokojnie bo popuścisz w rojstopki. ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dzięki :-) Nasz mail misie11198@wp.pl. Płyty przywieziemy jak zrobią ocieplenie stryszku :-)

O szczegółach mogę napisać na maila jeśli podasz. Pozdrawiam

i jeszcze dodam lol bo wcześniej zapomniałam dopisać z tym śmiechem to ostrożnie bo jeszcze w rajstopy narobisz i będzie obciach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

do lol
Czytam te komentarze i wiary nie daję.
Posłuchaj kmiocie
Jak ktoś wcześniej pisał , gdyby mieszkał za granicą to bys miał gości mandat wysokości 2 tysięcy gdyby Twój kundel na.rał komuś pod płotem , pośmiejmy się razem. W normalnym kraju dzwoni sie na Policje a w Stanach jak pies morde drze i go nie uspokoisz i sąsiad kilkakrotnie dzwoni na Policję to masz 1 tyś $ mandatu. Ale pewnie w d....e byłes i g.o widziałeś.
Śmiej się przy kawce i opowiedz jakim ciemniakiem jesteś.
Co tam poszanowanie cudzej własności i własnego osiedla , drzewek itp.
Zapewne pierwszy byś ryja darł jakby Ci kot lub pies obszczał auto ale co tam pewnie fura służbowa.
Przyzwyczajony jesteś zapewne ,że jak cudze to masz to w d....e.
Nie kompromituj sie człowieku , ludzie maja racje ,że nie będa sprzątać po cudzych psach. Dzikusy niech to zrozumieją albo kundle niech na trawnikach w waszym blokowisku sikają, cóz trawniczki wielkości chusteczki do nosa i wszystkie g.na się nie zmieszczą.
Pozdrawiam normalnych mieszkańców nowego osiedla bo są i tacy co sprzątają i w głowie nie maja sieczki. I ciężko pracują by mieć własny zadbany kąt z ogródkiem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

~Angie ... 33C2

Również witamy przyszłych sąsiadów :-) Ooo będziecie obok nas :-) bo my 42E2. A jakie poprawki mieliście? Ziemię to raczej deweloper dowozi. Płyt żadnych nie dowoziliśmy a Wy? Dowiedzieliśmy się, że prace idą bardzo szybko ze względu na to iż była bardzo dobra sprzyjająca pogoda i odbiór ma być w Październiku. Braliście może pociągnięcie ciepła z kominka na górne pokoje? Byliście oglądać mieszkanie jak było jeszcze nie otynkowane?

Pozdrawiamy

mieszkaniec jaki ty biedny jesteś :( a jaki żałosny, chyba za długo żyłeś na wypizdowiu i teraz masz pretensje o wszystko i do wszystkich. Rozbawił mnie tekst o psich sikach na samichody, no cóż mieszkaniec przyzwyczajony do wiejskich kundli latajacych samopas po wsi zobaczył psa na smyczy i nie wie co to to;) i jeszcze sika na samochody o masakra ale bedzie jutro ubaw do kawki w pracy jak sobie poczytamy . Pozdrawiam nowych mieszkańców :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Witamy sąsiadów, jesteśmy z 42 E1:) U nas niestety poprawek było dużo więcej. Dowoziliście płyty na strych lub ziemię na ogródki? Skąd informacja o październiku? Pozdrawiamy.

Witamy sąsiadów. Jesteśmy z 42 E1:) U nas niestety poprawek było dużo więcej. Skąd informacja o odbiorze w październiku?Dowoziliście płyty na strych lub ziemie na ogródki? Pozdrawiamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"forum służy do tego by opisywać syfiarzy" i wszystko jasne , to chyba nie wiedziałam gdzie jestem - szkoda ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

do loona
Haloooooooooooooo kobieto własnie forum służy temy by opisywać syfiarzy i powiem tak ,że wielokrotnie w realu zwracałem uwagę ludziom ,którzy wyprowadzja psy pod furtki i nasze płoty i co, a tylko chamskie odzywki usłyszałem, psy sikaja na samochody i to na samochody innych mieszkańców z osiedla familijnego.
Ludzie Developer Was płotem ogrodził, drzewka za płotem zasadził i co nic tacy nie szanują bo nie oni to sadzili to można zniszczyć psimi szczynami za przeproszeniem, na płot można tez, auto nie moje to tez niech psinka sika albo komus pod furką. I co powiesz, kto tu jest chamem. Jak robi pies to niech własciciel sprzątnie bo czemu ja mam po nich sprzatać. Zrozumcie to wreszcie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

a może oczekuj prostactwa chamstwa nienawisci i frustracji od ludzi którzy większość życia maja daleko do drogi ? zachowujecie się jak banda prostaków szukających zaczepki , nie umiecie rozwiązywać problemow tylko jak takie tchórze wylewacie żale i oczerniacie wszystkich nowych mieszkańców ? brawo , następnym razem zwróć uwagę w realu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

~Angie ... 33C2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie oczekujesz zbyt wiele od ludzi z grodzonego osiedla z 1m2 ziemi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

brudasy dotyczy tych , którzy psy wyprowadzaja innym pod domy. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

brudasem możesz być ty, kraść rowery też ty i debilem też możesz być ty. mieszkam na tym osiedlu brudasem nie jestem nie kradnę rowerów i nie mam psa, wiec hamuj się proszę nieco przed opiniami
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: goOsiedle Familijne

do AP chory bo prawde napisał.
Lubisz g.....na pod drzwiami to Twoja sprawa .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Panie z działu mięsnego Max & Xavier (74 odpowiedzi)

Fajnie, że tam sobie umilacie czas żarcikami, kabaretami, super, gratuluję śmieszkowania,...

Zbieramy podpisy w Sprawie Referendum o odłączenie się Banina od Gminy Żukowo (54 odpowiedzi)

Jak myślicie który Bar lub Sklep w Baninie jest chętny do wyłożenia takiej listy?