Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32

Re: Osiedle Familijne

Jeśli już tak zależy Ci na prawidłowej nomenklaturze, to tego rodzaju zabudowie najbliżej do Galeriowca

http://pl.wikipedia.org/wiki/Typologia_architektury_mieszkaniowej

Jednak jakoś nie widzę, żebyś próbował wnieść chociaż odrobinę profesjonalizmu do swojej ubogiej wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.trojmiasto.pl/Uslugi-remontowo-wykonczeniowe-o35301.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do asia
domy to sa wolnostojące a na tym osiedlu kupuje się mieszkania w szeregowym blokowisku.
Widzisz róznicę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Może ktoś polecić dobrego kafelkarza z okolic Banina?? Proszę o jakieś namiary i ewentualne ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, ja własnie jestem w trakcie załatwiania kredytu na dom w cyklamenach bliźniak... prosze o podpowiedź na co zwrócić uwagę i czy rzeczywiście ten deweloper to taka ściema... pchelka1@op.pl Pozdrawiam Karolina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nazwa jak nazwa , mógłby się nazywać "dom luksusowy czy inny". Pytałam o kogoś kto kupił, planuje kupić. Moze mógłby podzielić się spostrzeżeniami .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co w tym smiesznego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dom komfortowy w szeregu
ale mnie ubawiłeś , haha dobre
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

OGÓLNIE
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

a kupił ktos dom komfortowy w szeregu 21? Podzielcie się opiniami. Planuję zakup w 22.

pozdrowienia dla nowych sąsiadów

Ogulnie domu nie kupilem . Kupilem mieszkaneie na podaszu 51g2 na kocu szeregu. Tam gdzie jest balkon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

~kysio19 jeżeli mogę zapytać to, który kupiliście dom??

Witam odebral juz ktos mieszkanie w szeregowcu 51?

Witam bylem wczoraj i powiem ze ladnie to wyglada . Kostka polozona jeszcze im ogrodzenie zostalo do zrobienia . I oszuszaja .

Witam ja tez jezdzilem w miare mozliwosci ale bez uchybien nie obeszlo sie w trakcie odbioru ale to raczej nie az takie pwazne rzeczy, najbardzie chyba powazna byly nierowne stopnie schodow ale zostaly wyrownane zgodnie z protokolem odboru po 2 tygodniach od odbioru lacznie znalazla sie ok 14 rzeczy do poprawek. A teraz kilka dni temu okazalo sie ze cos podcieka z dachu jeden meil i po kilku dniach przyszedl dekarz okazala sie peknieta dachowka i po problemi. Wiec naprawde nie ma co narzekac na developera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

I mysle ze bedzie malo poprawek bo wszytko pilnowalem ale cLowiek tez nie jest wstanie wszytkiego odrazu wykryc .

Co ma byc to bedzie . Ja oglnie jestem optymista . Ludzie jedno pisza a okazuje sie drugie. Puki nie zobacze i nie dotkne to nie bede sie wypowiadal na temat tego dewelooera jak narazie to spolpraca szla dobrze jezdzilem kontrolowalem i wszytkie poprawki nanosilem i zobqczymy co bedzie w styczniu .

Jak czytam różne inf. na ten temat to śmiem wątpić w twój optymizm:)) jak to napisali gdzieś w innym miejscu forum banino: ... za 2500 za metr