Wszystkie prace w 20 mają być zakończone do końca sierpnia a odbiór na początku września. Radzę już teraz wszystko pomierzyć i posprawdzać. U nas okazało się, że żaden grzejnik nie jest taki jaki powinien być-wszystkie zostały pomniejszone. Jeśli teraz to zgłosiliśmy to jest szansa że odbiór wyjdzie tak jak jest planowany.
też tak uważam ale jak miałabym przez następne naście lat tułać się po wynajmowańcach lub mieszkać z rodzicami, to kupiłabym takie mieszkanko bez wahania, tym bardziej, że cena przystępna
W pewnym sensie to jest blokowisko, z perspektywy zabudowy jednorodzinnej to bloki jednopiętrowe gdzie u góry mieszka jedna rodzina a na dole druga, no i gęstość zaludnienie, na terenie takiego familijnego czy rodzinnego mieszkało by wiele mniej ludzi w zabudowie typowo jednorodzinnej. Ale fakt niepodważalny że przy przymorzu to pikuś
witam sasiadke ja ma mieszkanie w 51g2 a sasiadika jak ostanio byłem tydzien temu to prace ida bardzo szybko byle lato było cieple i suche to pojdzie im szybko ja tez bym wolal szybciej dostać klucze :)
Ja też witam nowych sąsiadów, my odbieramy 51 dopiero na koniec roku ale już się nie mogę doczekać przeprowadzki:) jestem ciekawa jak pójdą odbiory wcześniejsze. Mam nadzieje,że ktoś coś o tym napisze.
Pozdrawiam