Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak ja zamieszkam to montuje od razu słupek taki ruchomy i nikt nie stanie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy Sąsiedzi, proszę przestańcie parkować auta na nieswoich miejscach parkingowych. Jeszcze się wszyscy nie wprowadzili, a już jest z tym problem. Kilka właścicieli samochodów ewidentnie żeruje i parkuje na różnych, prywatnych miejscach parkingowych. Skoro nie kupiliście miejsc z różnych przyczyn, to Wasza sprawa, ale nie parkujcie na wykupionych miejscach sąsiadów. Nie mam na myśli tu aut budowlańców, tylko ewidentnie auta osób mieszkających, które są zaparkowane na całe noce.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko te ponumerowane są wykupione i należą do kogoś więc wolne nie znaczy dobra staje..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też uważam że miejsca postojowego jest wystarczająco. Dla chcącego nic trudnego więc da radę znaleźć: )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś musi skończyć remont ja też w b3 wykańczam ale to już bliżej końca zostały panele ściany i pod koniec maja zabudowa kuchni jak dobrze pójdzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No dokładnie,mam ten sam ból ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nawet przez telefon nie można pogadać bo nic nie słychać hahha a o telewizorze to już nawet nie wspomnę hah

No to witam w klubie też się nad tym zastanawiam..Rozumiem remont i wogóle...Ale całymi dniami wiercenie i pukanie...

Dokładnie B3

Czyżby Pani z B3? :)

Jestem bardzo wyrozumialia ale to już jest przesada co można wiercic i kuc w jednym i tym samym mieszkaniu od rana do nocy? Co Wy robicie że całe mieszkanie aż podskakuje i do tego własnych myśli nie słychać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic więcej? Np koszt notariusza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

obowiązująca taksa notarialna - wszystko zależny od ceny mieszkania - "powyżej 60 000 zł do 1 000 000 zł1010 zł + 0, 4% od nadwyżki powyżej 60 000 zł'

Mi pani notariusz pow że mam iść do banku najpierw bo mamkredyt a potem do notariusza sta. Tak już do sądu
I jeśli ktoś ma kredyt pilnować z bankiem potem by ta rata byla mniejsza kredytu

Z tego co ja się orientowałam to od notariusza do banku do sądu i ponownie do banku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy ktoś jest w stanie powiedzieć jakie formalności jeszcze trzeba załatwić po przepisaniu aktu notarialnego? Coś do sądu ? Jakieś urzędy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przy 62m. Nie wiem czy metraż ma tu znaczenie. Na pewno istotne jest to czy ktoś ma kredyt i ma iść hipoteka na rzecz banku. W takim przypadku koszt to 2536 jeśli bez kredytu to mniej o 465 zł. Wydaje mi się, że polnord ma 1 notariusza...

Notariusz chyba będzie ten sam dla wszystkich,a przy jakim metrażu te 2500 jeśli można wiedzieć?

A to nie zależy kto jakiego miał ma notariusza

Nam juz wysłali na maila. Koszt to 2500