Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pozdrawiam tego nieudacznika co wjechał w trawnik samochodem, rozjeżdżając wszystko. Na szczęście cię pokarało i się zakopałeś ! Ciekawe kto to będzie wyrównywał ... Jak będzie już sucho ten dół po twoim samochodzie ! Co to za bezmyślność wjeżdżania samochodami pod klatki... Może do mieszkania nie długo wyjedziecie samochodem ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osoby które są już po notariuszy daci znać co trzeba załatwić przed w mailu mam że trzeba dostarczyć dokumenty i informacje dotyczące wpisu hipoteki oraz ustalenia kosztów z tym związanych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pisaliśmy o tą zamknięta rozdzielenie do veidika i dostaliśmy informację że ona zawsze będzie zamknięta nie jest dostępna dla nas (nie mamy klucza) a liczniki będą spisywac i nam wysyłać. Ile w tym prawdy to się okaże. Na razie skorzystalismy z tego że jest otwarta :) Też mamy rzeczywiste rozliczenie w enerdze.

W końcu dostałem rozliczenie za czynsz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąsiedzi z b3 macie jeszcze problem z ciśnieniem wody w kranach ?
Czy ktoś zgłaszał ten problem ?

Spróbuj kluczem którym otwierasz dzwi wejściowe przy domofonie. Pasuje on do rowerowni i drzwi głównych do piwnic może i tam też będzie pasował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Informacja dla tej Pani co szukala Firmy do prac wykonczeniowych jak i robienia lazienek w glazurze itp.....Serdecynie Polecam Pana Krzysia Tel.570 800 699 ktory remontowal nam dom na mazurach a w przyszlosci bedzie rowniez wykanczal nam mieszkanie w B5... Polecam serdecznie.

Kto ma klucz do rozdzielni raz jest otwarta a raz zamknięta
Mam w Enerdze rozliczenie rzeczywiste i raz w miesiącu muszę sprawdzić licznik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć! Wrzuciłam już to info na grupę na fb ale dużo osób tam nie ma, wiec jeszcze dorzucam tutaj. Są kursy języka angielskiego finansowane z funduszy unijnych wiec całkowicie darmowe dla uczestników (w tym, 120h kursu, podręcznik, podejście do egzaminu na międzynarodowy certyfikat językowy TGLS). Kursy idą w parze z kursami komputerowymi (tematyka zależy od grupy, mam jedna grupę na Excelu zaawansowanym, jedna na podstawach Pythona). Nie ma w ogóle pieniędzy na reklamę tych kursów, a myśle ze bardzo warto skorzystać bo projekty trwają do 2020. Grupy ruszają na każdym poziomie. Organizowane są na ul Piwnej w godzinach 17-20 od pon-pt. Ja to koordynuje w Gdańsku dlatego daje informacje :-) grupy liczą 12 osób. W tej chwili brakuje mi jednej osoby na A0 i czterech na B1. Inne oczywiście tez. Jedyny wymóg to 18 lat i zamieszkanie na terenie woj pomorskiego.

Jak tylko pojawi się coś dla dzieci to dam znać ;-)

Jakby coś to zapraszam do kontaktu na tadorota@hotmail.com

Anonim
2019-05-13 22:21:57
Chcę zaznaczyć,że nie wszyscy mają Facebook...
Dokładnie, fb to rak
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powoli nasza grupa się zapełnia. Nam nadzieję, że wraz z przypływem kolejnych osób, łatwiej będzie znaleźć grupę na FB.

W okienku wyszukiwania na fb wpisujemy Fotoplastykon Gdansk. Enter. W zakładkach na gorze klikamy grupy. Pierwsza od góry to ta. Klikamy dołącz.

Poprzednia na fb to była strona, nie grupa.

Chcę zaznaczyć,że nie wszyscy mają Facebook...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba wpisać w wyszukiwarkę i zaznaczyć grupy ;) i wszystko jest :)

Dałam link na stronie osiedle Fotoplastykon bo tutaj niestety nie można

Ja też wpisuje i nie ma... Tylko siedzę fotoplastykon wyszukuje ale nie grupę

No nie ma jakkolwiek by wpisywać

Trzeba wpisać "Osiedle Fotoplastykon - Gdańsk" i zaznaczyć żeby szukało w "Grupy"

No niestety,nie można wyszukać :(

Teraz powinno działać.