Re: Osiedle Marzenie - etap przy Pszennej.
Również otrzymałam takie informację od właścicielek salonu Perła :) Ja również jestem w trakcie decyzji co do kupna mieszkania od tego developera ale akurat skłaniam się ku, większemu mieszkaniu, te przy przennej mają tylko 63m2 kawałek dalej na Kubusia Puchatka są o 10m2 większe :) Byłam na paru spotkaniach z innymi developerami, takimi jak 7niebo, czy Chmara developer. Niestety powiem szczerze, małe pole manewru w kwestii wkładu własnego, i zero negocjacji, zaś w przypadku Tyszkiewicz Developer mam trochę inne zdanie, ponieważ jak zostało mi to wytłumaczone, wszystko jest do dogadania. Pani od doradztwa finansowego wytłumaczyła mi wszystko tak, że za pierwszym razem zrozumiałam, jakie są koszta, ile trzema mieć swoich pieniążków aby otrzymać kredyt itp, itd. A tym bardziej, że kredyt hipoteczny jest dla mnie czarną magią.
Zastanawia mnie tylko jedno :) Jak tam się mieszka ?? Bo salon, salonem. Bardziej bym chciała otrzymać jakieś informację od osób, lub rodzin które już mieszkają w mieszkaniach przy ul. Przennej
0
1