czynni emeryci (2) Oszczędności w zbędnym zatrudnieniu szukamy wszyscy, jednak jak się okazuje... mietek KOLEJ NA POCIĄGającą wpadkę : (1) W ekspresie jechali nietłoczeni podróżni, a, jak wiadomo, ludzie są... Grzegorz Rymopis Sprzedam/Oddam NOWĄ Nieużywaną sukienkę 300zł r.34 (7) Sprzedzam NOWĄ NEIUŻYWANĄ suknie szytą na miarę na wzór modelu Cosmobelli.... Aga
Chojnacki zwolniony, Arka nie ma trenera (1) Arka nie ma trenera - http://tnij.org/d23x Arkowiec Sprzedam laktator Avent Isis Naturally (13) Mam do sprzedania laktator Avent Isis Natyrally używany, ale w oryginalnym... martszp nowe przedszkole w Orłowie (3) mam pytanie o mieszkanek Orłowa, czy powstaje tam nowe przedszkole, bo... zosia Korek na Podwalu Przedmiejskim (1) Masakra totalna z tymi korkami, choć się troche poprawiło. Znalazłem fajny... fifi Padlina cz. 1 (1) Polecam zamówienie gyrosa w niedzielę. Frytki odgrzane w mikrofali,... _Matti_ neurolog (1) Szukam jakiegoś dobrego neurologa na terenie Gdańska możecie mi coś polecić ?? michal Sprzedam ubranko do chrztu dla chłopca rozm 62 (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/ubranko-do-chrztu-dla-chlopca-roz... moniams szukam opiekunk do dziecka (9) dziewczynka w wieku 5,5 msc, bardzo grzeczna, pogodna, nie boi sie obcych,... tokio FRASZKA : MUZEALISTA CZY MUZEALNIK (1) Facet, który często chodzi do muzeum- czy inaczej pęta się bez celu? W... Grzegorz Rymopis Aerobik - Gdynia (4) Słuchajcie, gdzie w Gdyni (najlepiej w okolicach Grabówka lub Centrum) znajdę... gaaasiulka Internet na starym mieście (1) Witam, Otwieram biuro na ulicy straganiarskiej, ale nie wiem jacy dostawcy... Łukasz GODNE POLECENIA (1) OSTATNI PRZECZYTAŁAEM NA NECIE ZE FAJNE SNIADANIA SA W HOTELU HANZA WIENC... KRYSTIAN polecam stolarza (5) polecam stolarza solidnego z doświadczeniem i konkurencyjnymi cenami. Mogę... MADZ!A wspólna jazda (3) może jest ktoś chętny na wspólne wyprawy rowerowe poza Gdańsk? najchętniej w... iwa W której Biedronce dostanę jeszcze pieluszki Happy w promocji? (5) Może widziałyście jeszcze gdzie mają pieluszki na stanie, bo u mnie na... Agusia:) ****Sprzedam ubrania ciążowe**** (7) Sprzedam: 1) Czerwona bluzka Kathma, wiązana z tyłu, bawełniana 3/4 rękaw.... martszp Fajne wiązanki Gdynia Dąbrowa i okolice (11) czy ktoś mógłby polecić mi jakąś sobrą kwiaciarnię gdzie robią niebanalne... Rina