Kolegiata NSJ Gdańsk zdjęcia (3) Witam. Mam pytanie. 26 lipca robiłam w Kolegiacie NSJ w Gdańsku chrzciny i w... Sylwia Chcesz być królewną? ;) cudowna sukienka dla Ciebie! Agnes 1729 + dodatki (51) Witam przyszłe mężatki, będę miała do sprzedania swoją sukienkę ślubną -... lorelai Gruuuba ImpRezaaa (1) Witam zapraszam na imprezowy oraz promujący cykl sierpniowych czwartków w... WaldMan
Gruuuba ImpRezaaa (1) Witam zapraszam na imprezowy oraz promujący cykl sierpniowych czwartków w... WaldMan szukam innej mamy/ mam - kolezanki, kumpelki, przyjaciolki? (12) Hi Dzis znalazlam to forum a sama od niedawna mieszkam w Gdansku i mam mala... Jesika gdzie najblizszy, zamykany plac zabaw? (1) czy gdzies w oklolicach obluza/pogorza, jest jakis zamykany plac zabaw? tak,... obluzanka przepuklina (1) czy lekarz chirurg przy badaniu kanału przepuklinowego w pachwinie u... Krzyś Kurs paznokcia (3) Witam!! Poszukuję szkoły, która prowadzi profesjonalne kursy, uczące... Madzialena Kluby fitnes. (1) Gdzie w Gdyni sa fajne kluby fitnes,nie drogie.? zuuza Muzyczna przygoda malucha (2) Zajęcia dla dzieci: 2 - 4 latki (z udziałem rodziców) - 30 minut 1 raz w... Katarzyna Jezierska sala w Jasieniu: (1) sala w Jasieniu: ul. Kartuska 351/A tel. 303-95-21 Odstąpie termin... agnieszka PAPUGA (1) Witam W niedziele 09 sierpnia w godz. przedpołudniowych na ul.Meissnera... swynka12 Lezaczek Papasan sprzedam (8) Sprzedam lezaczek Papasan, niebieski, taki jak w linku ponizej:... Caroca Ciuszki dziewczęce (17) Sprzedam z przedziału 6mcy do ok. 3,5 roku plus buciki i kapcie. Zdjęcia... ajkulek olszynka (1) Witam Mam Ladunek na Olszynka Adres podany to Olszynka na Przeciwko Numeru 21... Grzesiek Poszukuję fryjerki z dojazdem - Gdynia/Puck i okolice (1) Witam serdeczenie, Poszukuję fryzjerki/fryzjera z dojazdem - 22 sierpnia... Monella mamusie z okolic Wrzeszcza spacerujące??? (176) są tu jakieś??:)) bociany MARZENIE ŚCIĘTEJ GŁOWY-- NA ROWERKU TRÓJKOŁOWYM (1) Ależ zdrowy człowieku, jakżeż ja będę życiem się cieszyć- gdy wreszcie... Grzegorz Rymopis Przyjmę małego pieseczka. (12) Może ktoś z Was ma lub zna kogoś kto ma do oddania pieska,najlepiej... agusia-gdansk wosk na szybach (2) Witam! Mam wielki problem z widocznością podczas jazdy w deszczu.... synea77