zadyma po beach party w Gdyni (6) Ma ktoś zdjęcia lub filmy z zadymy z policją po beach party ? darso mieszkanie 3 pok do wynajęcia -ujescisko (1) chcemy z mezem wynajac mieszkanie oto ogloszenie:... czarnula25 sprzedam pampersy 4 (2) zostało nam 1 opakowanie,70 szt,cena 45 zł,odbiór we Wrzeszczu bociany
hamulce tarczowe slx montaż (13) witam, mam nowe hamulce slx zalane gotowe do montażu, niestety przewody są... sloniu Gitarzysta-wokalista (2) Szukam zespołu który poszukuje właśnie kogoś do zespołu. Studiuje na UG.... Lizard hej zaopiekuję się dzieciaczkiem (2) Witam mieszkam na osiedlu pięciu wzgórz ul .Dulina Jeśli jakaś mamusia... Madzia Salony Wrzeszcz (23) We Wrzeszczu odiwedzilam trzy sklepy z sukniami ślubnymi:Lilea,Beauty,Elja. W... xena LIZAKA W KSZTAŁCIE PENISA IDELANY NA WIECZÓR PANIEŃSKI (3) LIZAKA W KSZTAŁCIE PENISA IDELANY NA WIECZÓR PANIEŃSKI zapraszam na aukcje... plaski2003 razem raźniej (4) poszukuje towarzysza/szki na wspólne rowerowe wypady po Trójmieście.... daria Na szybkości wątek (2) Ciekawa sprawa. Na skrzyżowaniu 10 Lutego i Abrahama lubią sobie czatować -... gdynianin Niania poszukiwana (Obłuże) (7) Szukam pilnie opiekunki z doświadczeniem do rocznej dziewczynki. Opieka w... Alina kto chętny na rolki badz bieganie z Gdyni??? (7) Może jest ktoś chętny z Gdyni na wspólne bieganie lub rolki, najlepiej na... cree26 Sprzedam Ślimaka smakosza klocków Fisher Price (3) Synek dostał w prezencie dwa takie ślimaczki:... mamaM Suknia na wesele (1) Marzy mi się suknia balowa bez pleców :) Jakie sklepy polecacie? Z góry... mama synka Stolik dla zespołu - tak czy nie? (7) Witam serdecznie, chciałabym zapytać jak to jest z zespołem, czy powinnam... Panna młoda szukam dobrego sprawdzonego kardiologa! (7) Witam dziewczyny! szukam kardiologa dla siebie,zalezy mi na dobrym... iwona dj na grudzień potrzebny (15) witam proszę o kontakt dj-ów którzy zainteresowani byliby poprowadzeniem... shelby 12 września matemblewo - wystrój kościoła (2) Wczoraj byliśmy u siostry, która zajmuje się wystrojem kościoła. Mieliśmy... Monika i Marek Żłobek? (6) Córcia przyjdzie na świat lada dzień, w okolicach lutego 2010 wracam do pracy... Sylvie Studio Tańca Perfekt Ewa Czarnecka (5) Potrzebuję opini o tej szkole, może któraś z Was uczyła/ uczy się tańcować? sylwiaagnieszka