remont pokoju na pogorzu dolnym (1) firma solidna, dobre doradztwo wlasciciela firmy, wysoka jakosc uslugi,zakup... wioletta kobierzynska paznokcie żelowe Gdańsk (5) Na pewno macie sprawdzone miejsca w Gdańsku gdzie można dobrze i w rozsądnej... Walentynka Książeczka (13) Dziewczyny gdzie w Gdańsku wyrabiają książeczki zdrowia? Może orientujecie... bigbeat
Spotkanie dla pasjonatów sztuki (3) 8 maja 2009 r. o godz.18 w zabytkowej Kuźni Wodnej w Oliwie odbędzie się... trojmiasto.pl odnośnie ciężarówek wywożących i przywożących ziemię czy piach na stadion (1) MASAKRA.Mieszkam w Brzeźnie więc mijam codziennie dziesiątki ciężarówek z... wstrząśnięta zachowaniem kierowc Odstąpię termin na wesele 08.08.2009r. (2) Odstąpię termin na wesele 8 sierpnia 2009r. w restauracji Rodizio w Gdyni na... Asia suknia fallon czy jakoś tak z salonu beauty z wrzeszcz czy ktoś ma? (3) chętnie odkupie:) a jeśli ktoś ma dokładne zdjęcia to też poprosze:) karla04 Najlepsza lokalizacja za normalne pieniądze (1) Przemieszkałem tutaj ponad 30 lat. Jest idealnie skomunikowane z centrum, a i... Czarek farbowanie ubran (5) Gdzie mozna w gda pofarbowac ubranie, lub kupic farbe do tkanin?? satraaa Pętla tramwajowa i skrzyżowanie (2) Codziennie przejeżdżam skrzyżowaniem Witosa-Sikorskiego i łapię się za głowę.... arasu kosiol pw.Chrystusa Zbawiciela w Osowej (1) Hej Moze sa tu jakies osoby ktore biora slub 22 sierpnia w kosciele pw... anulka802 nnt mieszkanie w Gdyni wynajme parze (1) Witam i sorki za watek nie w temacie. Chce wynajac parze moje mieszkanko w... agnieszka lecą szyby w Horyzoncie na Przymorzu (6) Mieszkam w budynku Horyzontu na Przymorzu , w ubiegłym tygodniu około... mikaj Mieszkam tutaj spppporo lat;) (1) Fajna dzielnica -co do tego 1,3km2 to komus sie cos pomylilo ;) ale ok bo... oxox bajka! (1) jestem oczarowany tym miejscem... cisza,spokój, tylko szum morza i nic... dejw otwarte boicha do koszykówki (2) Ludziska gdzie mozna w 3city pograć w kosza. Szukam fajnych boisk w miarę... Basketball Player kościół św. Jana Bosko (1) Witam, czy któraś z Was ślubuje 18 lipca w kościele św. Jana Bosko na Orunii? koliberek Finały GPX MTB 2008; Gdynia Witomino. (3) W sobotę 11 październikaw witomińskich lasach odbędzie się finałowa edycja... trojmiasto.pl Rewelacja :) (1) Bardzo podoba mi sie ta nowa apteka na Przymorzu w Leclerku! Bardzo miła... Kaśka Jeziorko (3) Czy znacie jakieś fajne jeziorka w pobliżu trojmiasta? Chodzi mi o takie... synea