kto chętny na zajęcia Kreatywki dla maluszków na Przymorzu?? (35) grupa się formuje,trzeba nazbierać chętnych,czekam na telefon w jaki dzień... bociany nnt.Zatrudnię fryzjerkę!!! (2) Dziewczyny potrzebna mi jest pilnie fryzjerka do pracy. Wiem,ze korzystacie... kazimiera Domowe przedszkole w Orłowie (5) czy któras z Was słyszała cos o tym miejscu? bedę wdzieczna za jakieś info Ewa26
niania poszukiwana (3) Może znacie kogoś godnego zaufania, kto chciałby sobie dorobić kilkaset zł w... Aniab zajecia z dzieckiem- gdynia pogórze. gdzie? (1) jak w temacie. dodam, ze dziecko ma 8 miesiecy :) musztarda jeszcze balkony (1) Ogolnie jest dobrze.Okolica przepiekna i obecna Administracja robi wiecej jak... Mateusz Pokazy kucia stali (4) W najbliższą niedzielę tzn. 05.04.09 o godz. 16:00 w Kuźni Wodnej w Oliwie... trojmiasto.pl gdzie najszybciej wyniki badań ? (9) dziewczyny, w jakim laboratorium otrzymam wyniki badań tego samego dnia ? w... larisa27 Pola Nadziei (2) W tym roku startujemy już 4 kwietnia 2009 o godz. 10.30 "Biegiem Nadziei",... trojmiasto.pl BT Gdańsk (43) I edycja BT Gdańsk odbędzie się jednak 4 kwietnia na Matemblewie. Zapisy jak... _Bolek_ AKTYWNE 9 MIESIECY-GIMNASTYKA DLA CIEZARNYCH (1) Witam wszystkie brzuchatki... Mam do odsprzedania karnet na gimnastyke dla... Aneta Masakra (1) Dzielnica strasznie zaniedbana, brudna, szara, nieprzyjemna. Zapewne oprócz... ola ZOBACZ I UWIERZ - 12 KWIETNIA (NOC ZMARTWYCHWSTANIA PAŃSKIEGO) (2) Zapraszamy wszystkich na Noc Zmartwychwstania Jezusa Chrystusa - wszystkich... patro laboratorium chełm (2) wiecie moze w jakich godzinach czynne jest labolatorium?? bo niestety do... na.cia Farbowanie ubrań (2) Gdzie w Gdańsku można ufarbować ubrania? tesa 03.10.2009 :) (1) kto w "Opatrzności Bożej" na Zaspie dnia 03 październik 2009 ? asienkaj gdzie są mamuski 4latków z przymorza? (1) może jakieś wspólne spacerki? pati Kuba Orunia - opinia (2) Uczęszczałem na kursy na Oruni Górnej, skusiła mnie promocyjna cena oraz... Kuba Orunia sala Zielona Jasień (14) Poszukuje zdjęć UDEKOROWANEJ sali Zielonej na Jasieniu, wiem, że te zdjęcia... masza86 moje miejsce (1) chociaż teraz miszkam na obskurnym blokowisku, na Zaspie, Wrzeszcz zostanie... ds