Tenis Stołowy (3) Szukam partnera/ki do gry po nowym roku (styczen 2009) 1-2 razy w tygodniu po... Marek ubranka (1) witam dziewczyny mam spooro ubranek po synku mniejsze i większe niektore... dima1312 szkola rodzenia (2) czy chodzi ktos do szkoly rodzenia w przychodzni na dąbrowie?? Monisia84
uwaga uwaga uwaga- na karty bp (1) Citi handlowy ma nie uczciwa panią przedstawiciela z Gdyni na stacji paliw... LILA poszukuję fryzjerki Anety (3) poszukuję fryzjerki Anety,która pracowała u Kosedy w Chyloni,w tej chwili ma... młoda szkolenie - zakładanie firmy (2) polećcie proszę, gdzie można zrobić porządny kurs zakładania własnej... myszkowska Szukam do wynajęcia mieszkania - kawalerki, przymorze i okolice (1) Witam, wraz z dziewczyna szukam do wynajecia nieduzego mieszkania 30-40m^2 w... Michal Cisowa Moja Mała stolica (2) Polecam Tą dzielnice Kazdemu od Naj młodszych po Ludzi Starszych jest bardzo... Tomasz dr Beata Olaszak-Sokołowska (5) mam pytanie czy znacie tę ginekolog,można jej zaufać i powierzyć jej opiekę... jeny mam do wynajęcia pokój na chyloni dla dziewczyny (1) z tv, internetem, blisko skm, zkm anetaok9@wp.pl kościół na chełmie (16) hej jak nazywa sie kosciol na chelmie na osiedlu... okruszek_ jak dostać się na dach falowca na przymorzu (4) jak w temacie. A poza tym znacie może jakieś fajne wysoko położone miejsca w... kosaml poradnictwo rodzinne (8) Witam, tydzień temu odbyliśmy nauki przedmałżeńskie, a teraz chcielibyśmy... sylwia25 Jutro mikro-trening w O2 :-) (3) Jakby ktos mial ochote troche sie dotlenic, to ustawka jutro (Sobota) o 10.00... Ziarno kawalerka do wynajęcia (4) Hej! Mama do wynajęcia ładną kawalerkę na Chełmie . Dla zainteresowanych... Majka Kieca Lisa Ferrera (24) Witam, Sprzedam kiecę (zdjecia ponizej). Wzrost 164cm + 5cm obcas,... smilkyness dla dziewczyn z Witomina (1) W aptece w Witawie są witaminki dla mamuś (planujących ciążę, ciężarnych i... J czy J zakladamy klub maluszka (2) Witam serdecznie, Na przelomie marca i kwietnia zostanie otworzony KLUB... Pati Szukam dobrego alergologa w Gdyni (4) j.w,może być prywatny . wiktoria pediatra na Morenie (5) hej, Czy któraś z Was orientuje się który z pediatrów jest dobry na Morenie... gosia29