nauki przedmałżeńskie na Matemblewie (12) Dziewczyny, czy któraś z Was uczestniczyła w weekendowych naukach... Maga BURDA (5) Witajcie, mam do sprzedania mega komplet magazynów Burda. Zestaw zawiera 97... korolla AR (1) W zasadzie to jest bezpiecznie ale czasem zdarzają się nieprzyjemne zdarzenia... AR
poszukuję dobrego pediatry Gdansk Zaspa (6) Szukam dobrego i sprawdzonego pediatry na Zaspie (lub bliskie okolice)... rasia Pomocy .... (14) Czesc. Dziewczyny ide w kwietniu na wesele do znajomych a nie mam sie w co... cytrynka Wrzeszcz... (1) Choc jestem z przymorza to nie wyobrazam sobie Gdnaska bez Wrzeszcza ;) Maciooo arkon sp. z o.o. centrum handlowe OLIWA :- ((( (1) Zaprojektowali C.H. OLIWA, porażka to mało powiedziane każdy tam błądzi,... najemca lokalu w c.h. oliwa Miejsce na wesle (6) Witam. Bede organizoawc wesele na pocztku sipernia 2009. Mam trzy typy:... olenka345 NIE MIŁA OBSŁUGA (1) W Sopocie w I COFFEE byłam pierwszy raz i ostatni. Spotkałam się tam z bardzo... Klient Szukam partnerki do tanga argentyńskiego (1) Szukam partnerki do tanga argentyńskiego, grupa początkująca, w poniedziałki... Marcin Matemblewo - co łaska czy ustalona stawka? (6) Dziewczyny, orientujecie się może jak wygląda odpłatność za udzielenie ślubu... iwonka.83@wp.pl 35 zł duży zestaw dla małej Damy (18) Może której z Was się przyda paczką, którą oferuję. Odbiór we Oliwie. 1.... Majka123 FRYZJER NA CHEŁMIE... (1) KTORY FRYZJER POLECACIE NA CHEŁMIE? INTERESUJE MNIE ODWAZNE CIECIE, FRYZURKI... majka245 pytanie (9) Gdzie kupię rowerki dla maluszków takie z rączką z tyłu i budką,nie wiem czy... Mia POLECAM (1) CHCIALAM ZACHECICKLIENTOW DO ODWIEDZANIA HAWANY NA MORENIE.DZIEWCZSYNY... WIERNA KLIENTKA Jest coraz lepiej (1) Podoba mi się na basenie na Chełmie. Czysto, przestrzennie, czasem trochę za... romek p. Dziękuje (1) Zamówiłam w firmie Jabi jedno małe okno , a mimo tego podejście pracowników... Ewa Olszewska chodniki (1) Dojście do przystanku przy " Bacie tj, ulica budowlanych jest prawie nie... Elżbieta wisienka - opinia (1) Bardzo sympatyczna pani, usługa wykonana fachowo. wisienka kto ma 2010 r wesele na Macieży Szkolnej w Oliwie (2) Czesc dziewczyny macie moze wesele na Macieży w 2010 roku bo mam pare pytań :) kasia