Warsztaty bollywood dance w GDAŃSKU z Agni (3) GDAŃSK: Warsztaty tańca bollywood z Agni TERMIN: 15 i 16 marca 2008 (sobota... agni REWELACJA!!!! (1) Restauracja Hacjenda w Gdańsku Wrzeszczu to znakomite miejsce aby spędzić... Dagmara to wszystko to klamstwo (1) ta pani ktora opisala nowy port chyba tu nigdy nie byla w tym co napisala nie... mieszkanka np
Gdańsk w drodze do Euro 2012 (3) Gdańsk w drodze do Euro 2012 LETNICA możliwość zobaczenia Letnicy z... trojmiasto.pl fryzjer na Przymorzu:) (6) dziewczyny... koleżanka prosi mnie abym wypytała was o namiary na dobrego... aparciara II kreski :-) (31) witajcie, wczoraj zrobiłam test ciązowy i pokazal mi dwie kreski. Dziś... paula Sprzedam Demetrios 860 (10) Witam Mam do sprzedania suknie Demetrios 860 rozmiar 38/40, wzrost 174 cm... syla851 Bailine doskonały relaks i gimnastyka bez wysiłku (1) Jestem otyłą emerytką po sześćdziesiątce walczącą bezskutecznie z tym... ID3477 Polecam (1) Jest Dobrze ! Da Grasso w środku jest ok, schludnie i czysto na ścianie... Wojtek SR na Morenie (10) może któras uczeszczała i moze sie wypowiedziec jak tam jest? jestem z moreny... jolga fotoradar (6) Czy ktoś wie czy fotoradar, który nie dawno postawili na obwodnicy w stronę... lomax19 Spacerujące mamusie z okolic Gdyni Chylonia ? (14) Witam ... Chciałam się dowiedzieć czy są tu jakieś mamusie, które spacerują... nika79 Dekoracja kościoła (4) szukam dla znajomych dekoracji kościoła na gdańskiej zaspie pw. Opatrzności... asienkaj gdzie poród w wodzie i gdzie cc ? (51) 1. gdzie na pomorzu maja sale przystosowane do porodu w wodzie? (znalazlam... MiA_2008 cudne Orłowo (1) Orłowo jest obok Kaminnej Góry najcudowniejsza dzielnicą Gdyni!!!! cisza,... nika zadowolona klientka (1) Korzystam z usług tego salonu,gdy jestem na Przymorzu.Panie zawsze znajdą dla... Paulina fajne miejsce (1) bardzo podoba mi się ten lokal- fajny klimat, wpadam jak mam czas, bardzo... arek Co z tą KREATYWKĄ? (3) Dziewczyny, będzie chodził ktoś z maluchami na Kreatywke na Przymorzu w... As wideo-trojmiasto (7) Dziewczyn pomocy szukam opini na temat wideo trojmiasto z gdyni witomina... karinax12 szkoła pływania Dzidziuś (39) udało mi się zapisać synka (7 m-cy)na zajęcia w szkole na Chełmie i mam... petra