Poranne ćwiczenia (3) Od MARCA zapraszam wszystkich na poranne sesje jogi w Małym Kacku, przy ul... Asia81 Nastrojowy wieczór jazzowych standardów i ballad w wykonaniu duetu 'Too Jazzy2' (2) 8 marca 2009 o godz.18:00 zapraszamy na nastrojowy wieczór jazzowych... trojmiasto.pl kaletnik - Witomino (1) Czy ktoś może wie czy i gdzie jest kaletnik na Witominie? jag
znacie lekarza który pracuje na zaspie? (12) j.w..... patrycja gdzie tańce dla dzieci w Gdyni? Najlepiej Obłuże,Oksywie, Pogórze (4) może ktoś wie? rybkagd Zajęcia jogi rano! (1) Od MARCA zapraszam wszystkich na poranne sesje jogi w Małym Kacku, przy ul... Asia81 chce rodzić na zaspie pomóżcie wybrać dobrego lekarza ,który poprowadzi ciąże i będzie przy porodzie na zaspie (12) plizzzzz patrycja badania laboratoryjne w przychodni morena (4) czy sa drogie? gdzie sie za nie placi-w rejestracji czy jest jakas kasa, na... morena Wspólne spotkanie (7) Witam! Jestem pogodnym i wesołym 8-miesięcznym chłopcem. Szukam koleżanki... olamucha Dr Małgorzata Zając z przymorza-ktoś zna? (1) j.w... aaaaaa Na Wzgorzu na ul kurpińskiego (7) Mam wielką prośbę czy mógłby ktoś mi napisac cos o tej knajpce na wesele Na... Dori przechodnia na kołobrzeskiej/opolskiej na przymorzu (4) możecie polecieć lekarza rodzinnego który nie robi kłopotów ze skierowaniami juziaa Sprzedam moją suknię - Camellia 808, od Papilio :) (8) Suknia Ślubna do sprzedania Sprzedam suknię firmy Papilio, tegoroczny model... marqotka sala weselna Plaża - kurort na stogach (7) kto był kto bedzie miła? jakie sa wasze opinie na temat tej sali? i wiecie... kppk poszukuje par ślubujących w Kosciele p.w. św Kazimierza 24.10.2009 (1) Witam - poszukuje par ślubujących 24.10.2009 w Kościele św. Kaziemierza na... syla802 dojazd na pętlę - Piotrkowską (8) Mam pytanie, może ktoś z Was tam mieszka i mi pomoże. Jakie linie autobusowe... gosia_dim_ ORLE (2) Czy ktoś może mi udzielić informacji hotelu ORLE w Sobieszewie?? jakie maja... miska25 michał - opinia (1) Super pomysł!!!Takiego miejsca brakowało na Oksywiu...Polecam wspaniałe... michał Zdegustowany. (1) Zawiodłem się w stosunku do pizzerii Da Grasso na przymorzu, gdzei wszystko... Kacu Na Wzgórzu - Suchanino (21) ktoś wie coś na temat tego miejsca? stokrota