Już ponad rok mieszkam (1) Odebrałam mieszkanie na Zaspie w sierpniu 2007. Przez cały okres budowy byłam... Barbara przychodnia na pogorzu (ul porebskiego) (3) http://www.rynekmedyczny.pl/pl/opinie/nzoz_pl_pogorze_gdynia/1698774/1698774,... musztarda henna-gdańsk (2) hey dziewczyny mozecie mi polecic gdzie w Gdansku robia ladnie henne? roozalia
Sprzedam Suknie Ślubną KRISTI (11) http://img125.imageshack.us/img125/3817/dsc0070uq5.jpg... Hyo ZGUBIŁ KTOŚ PSA? (35) Czarny jak smoła kilku letni wilczur z jasnymi łapami, bez obroży, rejon... ~~c~~ Wynajme mieszkanie 3-pok na Witominie (1) Wynajme mieszkanie z mozliwoscia kupna na ul Granicznej. 60 m po remoncie z... marsik32@wp.pl Pętla Sokółka (1) Diękujemy za nowootwartą pętlę Sokółka-Chwarzno.Problem jednak polega na... Iwona Rudzińska WARSZTATY TANECZNE (1) HIP-HOP, NEW STYLE, RAGGA JAM, HOUSE.. Zajęcia dla początkujących i... polecam ;) joga w ciąży- proszę o namiary :) (6) dziewczyny chciałabym się zapisać na jogę dla kobiet w ciąży, jeżeli macie... larisa Arbat Cafe?? wtf??? (1) Ktoś mi coś mówił o tej kawiarni, słyszałam że jest gdzieś w starej oliwie.... Iza basen dzidziuś chełm (8) Witam. od miesiąca próbuję się dodzwonić na ten basen żeby zarezerwować... andzia ślub w kościele MB Fatimskiej a Żabiance 27.06 (1) Cześć Czy ktoś ma ślub 27 czerwca na Zabiance? Może udałoby się wspólnie... -reni Gdynia - Dąbrowa... jak tak można :( (11) Hej! Postanowiłam podzielić się z wami swoim zmartwieniem. Otóż, zmienialiśmy... irenka Zwolnił się termin w Rodizio - 13.06.09 (5) z pewnych powodów rodzinnych jestem zmuszona przełożyć termin ślubu, jeśli... ariada sprzedam suknię 34/36 AGNES (9) Śliczna suknia Agnes rozm. 34/36 na wzrost 165cm przy obcasie 6cm, wykonana z... Kasia Niedojrzałe łożysko po terminie porodu! (7) Dziś tylko tyle mi oznajmiła lekarka ze szpitala na zaspie,która była zresztą... ania27 Piosenka na wejście do Kościoła (2) Poszukuję tytułu piosenki, ktora jest grana na ślubach podczas wejscia do... Agulka cudo miejsce (1) jestem w szoku jaki znalazlam pubik na Zaspie.Zwie sie Cuba LIbre!!!!... Beatka nauki w Okrąglaku Przymorze - jak oceniacie? (2) hej dziewczyny jesli ktoras z Was robila nauki w Okrąglaku prosze o opinie,... Waszka przedszkole u Dominikanek w Orłowie (2) Cześć !!! Rozważam oddanie mojego urwisa do tego przedszkola, ale nie znam... Szapika