pierwsze ćwiczenia w SR - czy potrzebny specjalny strój sportowy?;-) (5) Dziewczyny, Dzisiaj mamy pierwsze ćwiczenia w SR na Zaspie. babeczka... anulka28 gdzie można zrobić akryl lub żel (gdańsk) (16) proszę o propozycje sprawdzinych osób lub salonów, patrzylam na historię i... kaktuss GOSK 2009 I Runda Pucharu Polski, II Runda PWP (1) W imieniu organizatorów pragnę zaprosić wszystkich na I Rundę Pucharu Polski... Sadek
Orunia Górna - rozliczenie kosztów wody (1) witam!! Szukam mieszkańców Oruni Południe, którym spółdzielnia naliczyła... dziabara panoramy Chełmu (1) Witam, zająłem się właśnie tworzeniem panoram Chełmu. Zapraszam na stronę... asmik oddam wanienkę!!! (4) dziewczyny, zalega mi wanienka - mała, dla noworodka do 6 m-ca, niebieska,... andzior Poszukuję par, które biorą ślub 27.06.09 w kościele pw. Św. Maksymiliana Kolbego na Witominie :) (5) Chciałabym się dogadać co do dekoracji kościoła i zastanawiam się czy pary z... patriciag nnt. szukam osoby do posprztania 50m mieszkania (6) Poszukuję osoby do bardzo dokładnego posprzątania mieszkania 50. Mieszkanie... joalik sprzedam mieszknie w Gdańsku - osoba prywatna (9) 55 m2 Siedlce dwa pokoje balkon super skomunikowane Jola NAPRAWDĘ WARTO SIĘ TU LECZYĆ (1) Jestem pacjentem dr Łosia od 9 lat.Pamiętam jak wtedy chodziłem do jego... UŚMIECHNIĘTY :) nauki w okrąglaku (3) W poniedziałek 09.02.2009 r. rozpoczynają sie nauki w kosciele na przymorzu -... asienkaj Wakacyjne WMnO (51) zapraszam pierwszą imprezę z cyklu III Wakacyjne Marsze na Orientację, która... Jerzy Pinkas Warsztaty śpiewu tradycyjnego (1) NA DUNAJ, NASTUŚ WARSZTATY ŚPIEWU TRADYCYJNEGO Każde miejsce na świecie... nurria Warsztaty teatralne Teatru Poza Tym (2) Teatr Poza Tym Gdański Archipelag Kultury zaprasza wszystkich... trojmiasto.pl sprzedam domek murowany w Jasieniu z możliwością zameldowania (2) Domek znajduje się na terenie działek. Mieszka tam około 70 rodzin. Basia guderskiego 60 gdansk (2) gdzie mam szukac szkoly podstawowej? anonim 06.06.2009-Matemblewo (4) Cześć dziewczyny, czy któraś z was ma może ślub 6.06.09 w Matemblewie?... katka6 PILNE!!! (3) potrzebuje namiary na dobrego okuliste dla dorslych cos dzieje sie z moim... lusia31 Wynajmę kawalerkę (1) Gdynia, Babie Doły, 34m2, duży pokój z szafą typu komandor, kuchnia... Kruszynaa kogo polecacie jako fryzjerkę z salonu Angels na zaspie ?? (1) kogo polecacie jako fryzjerkę z salonu Angels na zaspie ?? sylwia127