wczorajszy wykład w szkole rodzenia w szpitalu na zaspie - ktoś zna temat? (9) Czy ktoś się orientuje jaki był temat wczorajszgo wykładu w szkole rodzenia... Mała Misia Nauki przedślubne (2) Witam wszystkich!Szukam miejsca gdzie mógłbym odbyć z narzeczoną nauki... ziolkluk Bardzo fajna plaża; każdy ma swoje miejsce (1) cicho i spokojnie; no chyba że jest Opener Festiwal , ale to raptem 3 dni;... as
przygnębiające wrażenie (1) zrobiła na mnie ta dzielnica, jesienią byłam na wycieczce "torami starej... gdańszczanka zaczarowana kraina (1) w sąsiedztwie starówki, szkoda że niektóre domostwa bardzo zaniedbane, mam... gdańszczanka TAnie Siłownie na Wielkim kacku karwinach i okolicach??? (1) czesc szukam taniej siłowni na karwinach wielkim kacku oraz okolice.Jesli... wojtasm2 Jakie kwiaciarnie polecacie we wrzeszczu? (11) jw:) agaguu siłownie w gdynia na karwinach lub wielkim kacku?? (1) Cześć szukam taniej siłowni na Karwinach lub Wielkim kacku może nawet w... wojtasm2 super! (1) Byłem tam ze znajomymi 2 razy. 1-szy przypadkiem zupełnie. Chcieliśmy ze... ML Kod pocztowy? (6) Cześć Forumki!Pomórzcie :)Czy ktos zna kod pocztowy Gdynia Karwiny ul. Św. K.... *mycha* ekspedientkę szukam (7) Witam, jw. sklep spożywczy w Orłowie blisko SKM. Pełen etat - nie dorywczo... iza28 poradnictwo Matemblewo (11) ile płacicie za poradnictwo w Matemblewie, bo babeczka powiedziała że co... Polcia nauki tańca w Gdyni? (8) szukam kogoś sprawdzonego, czekam na Wasze opinie :) TEKST REKLAMOWY... poleczka Przejazd przez Chełm (10) Gryzie mnie pewna sprawa ,otóż od prawie roku z dwumiesięczną przerwą... WTWARDY ortodonta (4) kto zna jakiegos godnego polecenia ortodonte u ktorego mozna tanio staly... olgaa nauki w "okrąglaku" na przymorzu (15) Dziewczynki, czy któraś z WAs była na naukach w tzw. kościele "okraglaku" na... blanoc Nauki (2) Hej a wiecie może coś na temat nauk w kościele na Morenie niestety nie wiem... karolcia81 nowy salon ślubny :) (20) dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale we Wrzeszczu otwiera się nowy salon z... Rybka16 WYNAJMĘ (1) SZUKAM DO WYNAJĘCIA NA DŁUŻEJ -(PONAD DWA LATA )MIESZKANIE DWUPOKOJOWE... beti61 dr Robert Klimaszewski (12) czy któraś z was chodzi do dr Roberta Klimaszewskiego (ginekolog), przyjmuje... muszki29