pasibrzuch (3) czy ktoś miał wesele w pasibrzuchu na chełmie?:) tooojaaa Agresywny pies! Pomózcie! (29) Po wjechaniu rowerem do Trójmiejskiego Parku wejściem przy ulicy Bobrowej/... tr dr Olszewska - opinie (12) Hej dziewczyny, Czy ktoś z Was chodzi do dr Olszewskiej we wrzeszczu ???... dorka27
szkola rodzenia - zaspa (8) Witam Czy ktoś zaczyna w najbliższym czasie kurs w szkole rodzenia w szpitalu... Mała Misia sprzedamy mieszkanie (6) witam, sprzedamy mieszkanie na żabiance, kawalerkę-31m, z widokiem na morze-9... Ewa27 Dziewczynki ślubujące w Matemblewie :) (3) Pytanko: Jak z muzyką i dekoracją kościoła?? Tasia jak się rodzi teraz w redłowie? (24) Witam wszystkich , mam termin porodu na koniec listopada i zastanawiam się... alicja74 PILNE!! (1) Witam. Mam pytanie wspominałaś o naukach przedmałżeńskich w Matemblewie w... patniu Nauki w Gdańsku w czerwcu (4) Czy któraś z Was wie gdzie w czerwcu odbywają się nauki w Gdańsku Wrzeszczu,... ewwa Ślub 26.07.2008 (1) Witam czy ktoś ma ślub 26.07.2008r. w parafii PW Trójcy Świętej w Gdyni... JustynkaM super buty (5) witam! dziś odkryłam super sklep z butami, przede wszystkim są rozmiary od 35... mimi76 nocleg w okolicach Lukullusa (4) witam. juz raz pytalam, ale rozpoczne nowy watek. czy ktos z Was orientuje... kawalkada nauki w okolicach Karwin,Dąbrowy-Pilne (2) Dziewczyny , kiedy i gdzie odbywaja sie nauki dla naszej dzielnicy??? Karolakot madzia - opinia (1) wychowałam się na Grabówku, nie znam lepszej dzielnic, pod wieloma względami.... madzia hehe (1) ja koocham górki . Zapraszam do NCŻ .. świtnA plaża i las ;D super... magda komisy/sklepy art dla dzieci (1) może sie przyda taki watek, jeśli ktoś zna jakieś adresy to wpiszmy, bedzie... olcia* Fryzjerka pomóżcie !!! (10) Dziewczyny proszę polećcie mi jakąś dobrą fryzjerkę, za miesiąc ślub a nie ma... burza dekoracje ślubne (2) Zapraszam do zapoznania sie z nasza ofertą na www.glorioza.net. Nowe wzory i... kwiaty62 do wszystkich mam obecnych i przyszłych (14) włąsnie odwiedzilam nowy prywatny"żłobek'' ktory otworzono na moim osiedlu na... iwona burgraff do Umchi (11) czesc Widze ze masz slub w kosciele w Osowej.JA tez bede tam miala ale rok... anulka802