kosciol sw jacka w oliwie (5) Kochane, Czy ktoras miala slub w kosciele sw jacka w oliwie? Czy moge prosic... magdallen3 Pomocy (3) Kto mi pomoze jakim autobuse (lub autobusami) mozna dostac sie na Sopot z... camel Michał Skrzyński - opinia (1) SZkoda że tak ładny region nie jest kurortem turystycznym , jest położony nad... Michał Skrzyński
Pytanie o pediatrę do mam z Dąbrowy (5) Jakiego pediatrę polecacie w przychodni Gdynia-Dąbrowa? zuzka_jr panorama gdyni (1) Witam, zainteresowany jestem kupnem mieszkania w Panoramie Gdyni II... robal SALON FRYZJERSKI AVANGARDA-co myślicie? (1) Witam mam pytanko, czy któraś z Was czesała się w Avangardzie w Gdyni... burza Jazda na rowerze a siłownia (2) Od kilku miesiecy mieszkam w gdansku, jezdze na rowerze po trojmiejskim parku... Gania przystanek tram-siedlce (2) ktoś móglby napisać przy jakiej ulicy jest przystanek tramw o nazwie Siedlce? :/ zagubiona Okrąglak telefon (2) Czy ktoś ma namiar na kancelarię Kościół Okrągla na Przymorzu Rina siatkówka dla amatorów ;) (9) Witam Poszukuję osób chętnych do gry w siatkówkę. Miejsce: Szkoła... altar2043 Salon fryzjersko kosmetyczny b2 (1) Hej kobietki:) Chciałam się zapytać czy któraś z Was czesała się i malowała w... oleńka20 Wrzeszczunio (1) Kochana dzielnica Gdanska Janusz M. KTG szpital na Zaspie (4) Czy w szpitalu na Zaspie zrobią mi KTG bez problemu?Jestem w 40 tc i powinnam... Ninka24 odkupię białą haftowaną parasolkę (3) Jeżeli któraś z Was miałaby do odsprzedania to chętnie odkupię. Jestem też... gosiaro Wiosenny Tułacz 2008 - 5/6.04.2008 (25) Zapraszamy na kolejną już edycję Tułacza. Wszelkie szczegóły znajdziecie na... Jankes. Spacerujące po Chylonii (10) Może są tu mamusie spacerujące po Gdyni Chylonii? Jeśli tak, to fajnie by... anka123 Szukam opiekunki (1) Witam, szukam opiekunki do 5-cio miesięcznego chłopca w Gdańsku Wrzeszczu.... adriana24 do mam które rodziły na zaspie... (23) Hej. Za 20 dni mam termin porodu zamierzam rodzic na zaspie. Jak wyglada tam... gabriela stomatolog dzieicięcy (1) Hej dziewczyny, musze Wam powiedziec ze wczoraj bylam z moim niespełna 2... alex Ktoś słyszał o poradnictwie w emaus na siedlcach?? (4) jw agaguu