zbiórka organizatorów/wolontariuszy (2) o ktorej dzis zbierają się wyżej wymienieni? zakladam ze tak jak zeszlym... aron48 mama z Kowal Os. Olimp - jest tu ? (3) czy jest jakas mama z os. olimp w Kowalach lub ze Swietokrzyskiego , która ma... rybalon pediatra w Gdyni (6) czy mozecie polecić dobrego pediatre w okolicy Redłowa? anikia
lekcje jazdy-gdańsk (8) dziewczyny potrzebuje namiarów na super osobe uczacą jazdy(pod katem... monia. Dziewczyny pomozcie- Palac Opatow w Oliwie- opinie (7) Dziewczyny, blagam, odezwijcie sie, jesli bylyscie na weselu lub... nieves Matembewo :) (11) Nie mogłam podbić wątku o Matemblewie. Czy któraś z Was bierze tam ślub?? :) Tasia Kościół św. Brata Alberta na Przymorzu (4) Cześć Kobitki! Mam do Was pytanie. Czy któraś z was miała ślub w kościele św.... Kasiasta_2004 Ślub w Kościele Matki Boskiej Różańcowej w Gdyni - Demptowie (2) Witam, Mamy ślub 20.06 (pt), jeśli któraś z Was też ma ślub tego dnia w w/w... burza Parafia p.w.Królowej Jadwigi - Orunia (2) Czy któraś z was bierze tam ślub? A może 30.08.2008? Patrycja85 Bike Tour Gdańsk I edycja (10) Witam! Mam pytanie, na stronach MOSiRu pojawiła sie informacja, że I edycja... mct waza do ponczu (3) czy kots moze wie gdzie mogłabym zakpuc waze do ponczu???bardzo mi zalaezy... czarnula25 Pozdrowienia z Osowej (1) Mieszkam na Osowej od ponad 6 lat. Mieszkanko jest położone w cichym miejscu,... Darek poszukiwany pan Grzesiu - fryzjer (3) dziewczyny ja tak z innej bajki, ale a nóż widelec znajdzie się ktoś, kto... figa1 Wrzeszcz jest ok!!!! (1) Zapraszam wszystkich do Wrzeszcza!Jest super,a bedzie jeszcze lepiej. Tomasz Restauracja w Palacu Opatow- opinie (1) witajcie! czy ktoras z Was byla moze na weselu w Palacu Opatow w Oliwie? a... nieves czy wiecie jaki temat wykładu jutro w SR na Zaspie? (3) mój mąż jutro nie może i bym musiała brać taxę, bo dojazd do szpitala ode... andzior sala na jasieniu (12) Ma ktoś fotki sali na Jasieniu po remoncie? Ostatnio było tam malowanie i... Karlosek IZKA - opinia (1) NA PRZYMORZU TRZEBA WYMIENIC LAMPY! -ROBI SIE MAŁA LIPKA NA OPOLSKIEJ... IZKA farbowanie włosów w salonie (2) hejka, chcę zmienić kolor włosów z ciemnego brązu z okropną pomarańczową... Patilek Ginekolog? (5) Może ktoś zna dobrego ginekologa w gdańsku najlepiej okolice zaspy .... asiaa