Niezłe osiedle (1) Nowy Port jest przyjemnym miejscem.Obecnie Większość gł. dróg jest... C4rmac test na obciążenie glukozą - pytanie (13) Jutro wybieram się zrobić ten test. Mam pytanie, czy sama musze kupić w... Strega kawalerka do wynajęcia (18) Po 15 kwietnia będę miała kawalerkę do wynajęcia. Dodatkowe informacje:... gosiaisylvek
odstąpie sale 20 .09.2008 (2) Witam serdecznie, Tak jak w temacie mam do odstąpienia sale 20 09 2008 Sala... kasiad wygodne miejsce do mieszkania (1) dzielnica bardzo dogodnie położona, blisko wszędzie i dobra komunikacja,... Ag kościół Św. Andrzeja Boboli Gdańsk Wrzeszcz- Pani Organistka- szukam kontaktu (2) hej. Jeszcze pilna sprawa mi wyszła :( Szukam kontaktu do Pani organistki... joalik kawalerka do wynajęcia (28) Po 15 kwietnia będę miała kawalerkę do wynajęcia. Dodatkowe informacje:... gosiaisylvek poród na Zaspie (26) Czy któraś rodziła na Zaspie-jakie wrażenia,którą położną warto wziąć? nula Outlet na Szadółkach (5) Mają tam teraz na kwiecień coś ciekawego? Jest jeszcze duży wybór... beata.tr Zdjęcia z BT Chylonia 2008 (10) 140 zdjęć na www.mdargacz.pl zapraszam :) Mich przedszkola na Morenie (3) Witam! Które przedszkole na Morenie jest najlepsze? Proszę o opinie. nana Wawrzyniec (10) a ja będę miała ślub w św.Wawrzyńcu na Wielkim Kacku to moja parafia, a... mambalynka koronki, materiały (12) hej! Wiecie może gdzie można kupić materiał na suknię i koronki. Gdzie mają... Amidala jak dojechać na poradnictwo na morenie (28) czy ktos może wytłumaczyć jak dojechać z Wrzeszcza samochodem do kościoła na... mnicha dekoracja katedry w oliwie - zdjecia (1) hej dziewczyny wiem, ze katedre stroi sie tylko kwiatami (i bardzo mi to... igrazka Centrum Urody "Świat Alicji"na Przymorzu ktoś korzysta (4) na ul. Chłopskiej? PEACH salon kosmetyczny ATE (Przymorze) (7) Byłam tam w sobotę, jestem zachwycona mikro, ale Pani Kasia powiedziała, że... tokio Sprzedam m3- Chylonia (1) Hej:) Może znacie kogoś, kto by chciał kupić mieszkanie 56m2, 3 pokoje,... yecath gdzie w 3miescie można kupic ławę rozkładaną ? (2) Witam, Jak w temacie - szukałem już po wszystkich większych sklepach... Marcin Zaspa nauki u jezuitoów (2) no wlasnie, moze ktos cos wie na temat nauk u o. Jezuitów w Gdyni bo... calma