przedszkole na nowowliczlińskiej w gdyni dąbrowie (3) proszę o opinie, zamierzam zapisać tam dziecko. evelin FRYZJER (2) czy wiecie coś o tym nowo otwartym salonie w gdyni-chyloni na wiejskiej... ewanas kosmetyczka na dąbrowie (5) jest obok kwiaciarni macie moze telefon włascicielka jest chyba pani celina gosia1234
Najblizszy temat w Szkole Rodzenia na Zaspie (1) Ktos moze wie co bedzie w ten poniedzialek? kazimiera Pilotów 19 (1) Zeby SM Młyniec nie pilnował chociaż też byle jak, to traedia. Obsługa w... jurek Tematy w SR na Zaspie (2) Dziewczyny czy ktoras wie jaki byl ostatni temat wykladu i jaki bedzie w... kazimiera fryzjer 03.05.08 (2) Jeśli któraś z Was posiada tajną wiedzę na temat otwartego salony... anaasa zatrucie (2) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=27790 która ma wesele... Salambo super (1) Bardzo mi się podobało - byłam akurat na wieczorze ballad jazzowych. Klimat... P. Sala na Jasieniu (2) Czesc wiecie moze jakie kolory po remoncie ma teraz sala na jasieniu! niunia86 Pamięć o Janie Pawle II (37) "Gdańscy rowerzyści uczczą pamięć o Janie Pawle II wieczornym przejazdem... Rysiek Ziel "Kamil Cesarski Salon fryzur" (1) Czy któraś z was korzystała z usług tego salonu fryzjerskiego w Gdyni Orłowie... anaasa Poszukuję Dj na poprawiny! (2) 22 sierpnia 2008 roku mam wesele w hotelu Orle. Niestety jest to piątek w... akinom gdzie można "zaliczyć" poradnictowo na Przymorzu? (11) Poproszę o namiary marta11 Nowy outlet (6) Chciałabym polecić wszystkim nowy outlet "Fabryka" Jest to również komis,... moda Czy ktos z was moze szyl ze Wrzeszczu w Pola ?? (2) Czesc dziewczynki !Czy ktos z was moze szyl ze Wrzeszczu w Pola ??... Agusiart Pediatra na Gdynskiej (2) Czy ktoras z Was chodzi moze ze swoim dzieckiem do pediatry w przychodni na... kazimiera nauki w Matemblewie (18) Dziewczyny właśnie zapisałam siebie i Narzeczonego na czerwcowe nauki w... ja-dwisia kościół Trójcy Św. Gdynia Dąbrowa (22) Hej dziewczyny Juz kiedys się pytałam, ale może ktoś sie dopisał do weselnika... niunieczka Oddam bebilon pepti1 (1) Mam do oddania całą puszkę mleka Bebilon Pepti1. Jeśli któraś jest... anka123