Ozdoba na samochód- gdańsk-gdzie? (6) ktoś się oriętuje gdzie można je nabyć wiem tylko o skolepie we wrzeszczu... pszczoła Pracownia Fryzjerska BOETCHER (12) Witam! Czy któraś z Was czesała się u Pani Anety z Pracowni Fryzjerskiej... agatka83 obrączki z własnego złota, gdzie tanio robią? (3) Dzostalismy od cioci obrączki jednak chcemy je troche przerobic na swoj gust,... karolkaw
do ostapienia lokal na 23. sierpnia (2) mam do odstapienia lokal na wesele (ok 80-95 osob) we Wrzeszczu na 23. sierpnia. kretkret SUPER (1) Jak dla mnie to najlepsza dzielnica Gdańska!!! jasiu Matemblewo - co łaska czy ustalona stawka? (10) Wprawdzie chcę tam ochrzcić córkę, ale myślę, że osoby, które tam ślubowały... haricot szukam dobrej kwiaciarni w gdansku (8) jw, chodzi oczywiscie o bukiet do ślubu,,możecie mi coś polecic?? najlepiej... kasia0075 gdzie kupić stickersy (2) czy któraś z Was wie może gdzie (oprócz allegro) można kupić tego typu... agu C.H. TESCO w Chylonii - sklepy z butami (7) Dziewczyny, proszę podpowiedzcie mi jakie w tym C.H. są sklepy z butami,... Agata2209 Matemblewo - poradnictwo (1) Czy ktoś odbywal poradnictwo rodzinne w Matemblewie?? Wiem, ze sa tam... mami ile tak naprawde kosztuje mieszkanie na Przymorzu? (4) Mam do was pytanie. Ceny mieszkan za 45 m na Przymorzu w bud. 4 pietrowym z... tosia ŻŁobek (2) Witam,ludziki szukam w Gdańsku żłobka może być prywatny, wiem że to raniczy z... Aneta1234 Potrzebne opinie (5) Chodzi dokladnie o Garnizonowy Klub Marynarski w Gdyni, inaczej kawiarnia "u... Martynka1987 Hotel Antares a imprezy okolicznościowe (1) Mam pytanie, czy ktoś z Was organizował lub uczestniczył w jakiejś imprezie... zuzka_jr Hotel Antares a imprezy okolicznościowe (1) Mam pytanie, czy któraś z Was organizowała lub uczestniczyła w jakiejś... zuzka_jr szukam krawcowej (6) Witam, poszukuję krawcowej, która uszyłaby suknię ślubną. Najlepiej, gdyby... Aleafera Centrum ślubne (2) czy korzystaliście lub korzystacie z usług centrum ślubnego w Gdyni Orłowie... mambalynka H-E-L-P-! (28) Witam! O swojej wkur..... dolegliwości w postaci upierdliwych skurczy... Barry nnt. to ja też: Sprzedam mieszkanie Gdynia Obłuże leśne (12) 3-pokojowe mieszkanie (60m) w 10-piętrowym budynku w cichej i spokojnej... ajeczka Sprzedam mieszkanie - Gdynia Dąbrowa (5) Sprzedam mieszkanie bardzo jasne i pogodne, czyste i bardzo zadbane, po... sskow