Szpital na Zaspie (24) Witam :) jestem na tym forum pierwszy raz. mam termin na koniec lutego, i... Gosia1979 NNT: SPRZEDAM MIESZKANIE - Gdynia Dąbrowa (1) Witajcie, mamy do sprzedania nasze mieszkanko. 45 m2, dwa pokoje w nowym... Pumka Nauki Gdańsk Zaspa (2) Czy ktoś z Was chodził na nauki do Kościoła przy szpitalu na Zaspie lub to... Ania i Łuki
nauki Gdynia-grudzień (5) dziewczyny, gdzie można odbyć teraz nauki przedmałżeńskie w Gdyni?mój... Madzia. Szukamy chętnych do gry w nogę/kosza/siate (1) Poszukiwani studenci do gry na sali raz w tygodniu. Sala gimnastyczna Szkoła... bajdon Spotkanie z podróżnikami (7) Zapraszam wszystkich zainteresowanych na spotkanie z podróżnikami, które... scoot gdzie dobry salon kosmetyczny??? (2) chciałabym się Was poradzić drodzy forumowicze,gdzie znajde jakiś dobry salon... majta plener na Kamiennej Górze (13) Witam, Czy któraś z Was miała może plener na Kamiennej Górze? My mamy ślub w... joasienka Żart (1) Kobieta nie wie co pisze. Dzielnica jest ok. Byłem w wielu miejscach w Polsce... Filu Jest coraz lepiej (1) Fajnie bylo, jest i bedzie. Zawsze bedzie mi brakowac NewPort City. KubaZ Dobre miejsce na wesele! (2) Znam świetne miejsce na wesele na gdanskiej przerobce. Miejscowka dysponuje... Małgorzata Maria Poproszę o opinie nt. salonu "Dla Pani" na Chełmie (ul. Cieszyńskiego) (7) interesuje mnie czy ktos korzystal i jesli tak to czy byl zadowolony? tonya przychodnia jasien-gdzie to? (2) jak tam doejchac z gdanska ,moze mi podpowiecie? sylvia Mile zaskoczony ! (1) Miałem dziś przyjemnośc byc na obiedzie w tej restauracji. Super smaczne... Grzegorz z Oliwy Rewelacja - jesteśmy bardzo zadowoleni z porodu i opieki na Zaspie (1) Ludzie częściej są skłonni krytykować, szczególnie na forach gdzie są... Tomek 24 -25 listopada - zawody w RJnO - Gdańsk Abrahama - zakończenie sezonu (1) Witam :))) W najbliższy weekend odbędą się ostatnie zawody w Rowerowej... PKO Harpagan UWAGA NA FIRME JUBIREX (2) Witam!!! Moi drodzy jesli chcecie zamowic obraczki slubne to uwazajcie na... aniamiodzio salony kosmetyczne-Gdańsk/ polećcie (8) czesc:)dziewczyny czy możecie polecic jakies salony kosmetyczne w gdansku,... Zakochana 24 Hotel Orle (1) Nie wiem czy widziałyście jak się zmienił hotel Orle w Sobieszewie, mialam... ania 23 Dzielnica "Z Duszą" - ciąg dalszy (1) W Nowym Porcie mieszka sie naprawdę spokojnie i bezpiecznie. Nprawdę rzadko... H.W.