Dzielnica " Z Duszą" (1) Nowy Port to jedna z piękniejszych dzielnic Gdańska. Zgodzę się z opinią, że... H.W. nnt.Wynajme kawalerke na Przymorzu (6) j/w kazimiera jestem zachwycona (1) Trafiłam na poród na zaspe przez przypadek, bo mnie w wojewodzkim nie... lila
nauki w Orłowie (7) Witam, wiecie może na ktora godzine sa nauki w Orłowie?? madzia85 Ginekolog (kobieta)do prowadzenia ciąży pracująca w szpitalu na Zaspie (12) Dziewczyny poszukuje ginekolozki która poprowadzi ciążę i przyjmuje... pinakolada slub w kosciele na Dabrowie (1) witam :) Kto ma slub w kosciele na dabrowie 05.07 2008 ? :) madzia85 *** oddaj krew *** (15) Może uda mi się namówić chociaż kilka osób na kolejny odcinek akcji dzielenia... beata.tr SZUKAM NIANI DLA 2 LETNIEJ CORECZKI (1) witam!studiuje dziennie,mam obecnie nianie,ale ostatnio robi mi za duzo... szanska Akcja "Krew Ratuje Życie" (7) Witam, 10 listopada 2007 w Gdańsku Żabiance, od godz. 10 do 14, kolo... MATI zajęcia jogi (1) witajcie, zapraszamy dziewczyny i chłopaków, młodszych i starszych ! zajecia... d.ewa lekarz pediatra w rejonie wrzeszcza (2) Witam, Jako, że termin porodu przypada mi na grudzień 2007 czyli już... agnicha78 PRO-ACTIVE - fitness (4) Dziewczyny, Czy któraś z Was chodzi może na fitness do ProActive na Morenie?... anulkam zamiana czy jest możliwa?? (3) jw. mieszkam w mieszkaniu komunalnym-w centrum Wrzeszcza, mieszkanko jest do... bociany hotel Dal na Przymorzu (2) Witam!Bardzo prosze o opinie o organizowanych tam weselach.Znalazlam na forum... malva Git (1) mnie sie tam podoba cesar Moje dzieciństwo (1) Spędziłem na chełmie ponad 20 lat. Moim zdaniem super osiedle ci co najwięcej... Obiboc Oddaj krew :) (10) Na weselniku już pisałam, może tutaj równiez uda mi się namówić chociaż kilka... beata.tr Night Band-czy ktos ich slyszal? (8) Night Band-czy ktos slyszal jak graja na weselu? Spotkalismy sie z panem... dziobek jest bardzo ok (1) mieszkam tu juz kika lat, uwielbiam to miejsce.W gdańsku lepszego osiedla nie... kati malinowy ogrod-osowa (17) hej dziewczyny slyszalyscie cos o malinowym ogrodzie w osowej??jak tam jest... anulka802