Zgubiono psa , Gdańsk przymorze. (1) Gdańsk Przmorze 02.11.2007 Przy realu uciekl pies : Kundel brązowa siersc ,... martinus666 czy ktos bierze slub w parafi Bożego Ciała na morenie???? (5) hei!!! mam pytanko czy ktos bierze slub w parafi Bożego Ciala na morenie???... Nikita987 Sprzedam suknię ślubną POLINA II (2) Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną z salonu Beauty w Gdańsku Wrzeszczu,... radodia
Pieszo lub rowerem po TPK - Jesienny Tułacz 2007 - Zapraszamy! (13) REGULAMIN RAJDU JESIENNY TUŁACZ 2007 (skrót) TERMIN i BAZA 17-18.11.2007,... Jankes nnt. sprzedam mieszkanie (20) Witam. Mam do sprzedania mieszkanie: 49,5 m2, dwa pokoje, kuchnia z oknem,... ola mucha brudno i pełno psich odchodów (1) ogólnie jest bardzo brudno, wszystki murki pożółkłe od psich sików, a psie... z Goszyńskiego Opinia (1) Wszystko jest ok, tylko mogli by zrobić jakiś park, postawić parę ławek i... Nati91 pytanie o dobrego pediatre (9) Drogie Mamy która przychodnia i lekarz pediatra wg Was jest... minka kotki do oddania (1) Dziewczyny moja szwagierka ma do oddania 4 piekne czarne i czarno-biale 7... 2812julia zaświadczenie o bierzmowaniu (2) Cześć Wszystkim, mam takie pytanie: biorę ślub w Parafii Świętego Krzyża w... Roberta SALONY SUKIEN W TRÓJMIEŚCIE (7) HEJ DZIEWCZYNY!.Może macie spis stronek trójmiejskich salonów sukien..... kasiulek odrosty (12) dziewczyny muszę szybko sobie zrobić odrosty a moja fryzjerka na urlopie;-(,... mimi26 tenisowa na zaspie-opinie??? (6) czy ktoś miał na zapie w restauracji Tenisowa wesele? agula* weekendowe nauki przedmałżeńskie w Matemblewie (10) Zapraszam zainteresowane pary do udziału w weekendowych naukach... joanka Dobra fachowa gorseciarka (21) Witam, Mam prosbe - jesli ktos zna lub korzystal z uslug dobrej fachowej... smilkyness Zaginął pies :( (2) W niedzielę 21.października w okolicach Chełmu przy ul. Cebertowicza w... ata211 Zaginął pies :( (7) W niedzielę 21.października w okolicach Chełmu przy ul. Cebertowicza w... ata211 Dwór Prawdzica Gdańsk-Jelitkowo (1) Chciałabym zrobić wesele w Dworze Prawdzica w Gdańsku- Jelitkowie, proszę o... Aneczka123 Dentysta- abrazja pow., laser itp. -> gdzie w okolicach Przymorza? (1) Nie ważne za ile, ważne, żeby zrobić zęby porządnie i jak najmniej boleśnie :) beata.tr pytooon - opinia (1) mieszkam tu od roku i uwazam ze jest ok,przedtem mieszkałem na siedlcsch i w... pytooon