Jacej S. Doktor ginekologii Gdańsk Zaspa (1) Witam Poniewaz ostatnio miałem okazję częściej niz zwykle odwiedzać Gdańskie... puzon Hotel Orle (9) Witam, zarezerwowałam dziś sobie salę w hotelu Orle w Sobieszewie. Mam... Maga18 kto ma ślub 09 sierpnia 2008 na jasieniu?? (1) witam wszystkich czy ma ktoś ślub 09,08,2008 w sali na jasieniu. chcoci mi... kasia0075
nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia suknia ślubna na sprzedaż (16) Sprzedam śliczną suknię ślubną firmy Gala model Walentine zakupioną w lipcu... ginger06 jeeeaaaaa (1) jesli byl tu ktos raz, to wiecej nie chce wyjezdzac. to jest moc i urok gorek... kasica potrzebna osoba do wychodzenia z pieskiem:) (7) witam.poszukuje osoby do wychodzenia z pieskiem,2 razy dziennie rano na 10... alexa SKRADZIONO ROWERY (9) W nocy z piatku na sobote ktos ukradl 4 rowery w gdansku we wrzeszczu. 1.... yogi Hotel Lival w Brzeźnie (1) Czy miał ktoś tam wesele a raczej uroczystą kolację bo to właściwie... k_anilorak kto chce wynajac miesznakie na przymorzu (2) dziewczyny. od 10 listopada moja kuzynka wynajmie mieszkanie 2 pokojowe na... selena kurs przedmałżeński w Matemblewie (3) Cześć!!!!!! Może ktoś z was był na kursie Przedmałżeńskim organizowanym w... lestek ma ktoś zdjęcia sali w domu weselnym na jasieniu??? (9) dziewczyny czy macie moze zdjecia tej sali ?? kasia0075 gdzie wyczyszczę suknie w Gdańsku?? (4) jw.najlepiej oklice Wrzeszcze,Przymorza,Zaspy-potrzebuje dobrej pralni bo... bociany wesele w zajazdzie pod olivka?? (1) Hej Mam pytanie moze ktoras z was wie cos na temat organizacji wesela w... anulka802 dobry fryzjer (strzyżenie) w okolicach chylonii (12) hej dziewczyny znacie kogos dobrego w tych okolicach ?-cisowa,chylonia, kto... misia83 Aerobic Chełm (4) Hello właśnie odkryłam super aerobic na Chełmie!! Wiem, że ostatnio ktoś... lina FRYZJER L'OREAL (2) Od 10 Maja zapraszam na koloryzacje oraz pielęgnacje L'oreal professionel:... sylwiaa capoeira Gdańsk (2) gdzie mozna chodzic na capoeire w gdansku?? ankaa POŁOŻNICTWO (1) 18 września urodziłam w szpitalu na Zaspie córeczkę i cieszę się, że wybrałam... Marta Dużo lepiej w stosunku do sytuacji sprzed 2 lat. (1) Faktycznie kiedyś było tragicznie, ale od czasu zmiany właściciela (?) z dwa... Przymorzanin