fotograf (5) Czy warto zamówić sesję zdjęciową u Pana Fotografa w Oliwie guta E-still - opinie (12) Czy ktoś z Was korzystał może z usług salon sukien- zakładu krawieckiegfo... kajka26 czy jest gdzieś na Obłużu aerobik? (1) Mam pytanko -czy jest gdzieś na Obłużu aerobik?Np.ktoś organizuje w... anecia310
kto ma 17 czerwca... (2) kto ma ślub 17 czerwca w kościele św. Kazimierza w Gdańsku Zaspie? proszę o... Aga81 pedagogika w Gdyni Grabówku (2) Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na... slonko Solarium (8) Ile czasu przed weselem radzicie korzystac z solarium io gdfzie jest jakies... sylvia Gdzie ma Wiza swoj gabinet??? (9) Halo, dziewczyny ratujcie:) Jestem na jutro umowiona z Wiza w jej gabinecie,... MadziaK Pierwszy Amatorski Bieg Narciarski Osowa (Gdańsk) 2006-19.02 (1) Co prawda z orientacją nie ma to nic wspólnego ale jakby ktoś czuł niedosyt... Mickey Kościół O.O. Cystersw w Oliwie - kto ? (8) Witam :) Czy ktoś z Was tam zamierza wydać się za mąż/ żenić w tym roku? ;-) Anucha nauki przedmałżeńskie (9) Czy ktoś wie kiedy rozpoczynają się nauki przedmałżeńskie? interesuje mnie... g Ave Maria podczas ceremonii (8) Mam pytanie. Czy móglibyście polecić kogoś kto zaśpiewa podczas ceremonii... mika ślub w plenerze (5) jak to wygląda od strony kościelno-formalnej?czy to wogóle jest możliwe?bo... aniania Kamerzysta na 17 czerwca (4) Nadal szukam kamerzysty na 17 czerwca, który sfilmuje wesele w Gdyni -... Rina fryzjerki z ARTEMIDA w Oliwie ??? (1) Mam pytanko:) Czy któras z Was strzygła tam włoski?Z tego co wiem to są tam 2... alicja23 Kościół św. Krzyża (1) to z Was bierze ślub w Kościele św Krzyza w Gdańsku Wrzeszczu?? najlepiej w... Kropka -m Kwiaciarnie (14) a wiecie może gdzie w Gdańsku najlepiej zamówić bukiet tak do 150zl ? greta Kiedy są nauki przedmałżeńskie w Orłowie MB Bolesnej. Ktos wie? (4) Pytanko jak wyżej. Acha! Jeśli ktoś tam miał to czy jest "normalnie" (tzn.... nikitta23 kiedy trzeba rezerwować termin do kościoła w matemblewie? (3) zastanawiamy sie rowniez nad tym, zeb w tym kosciele wziasc slub, ale obawiam... ostasia odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (1) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja Pedagogika w Gdyni Grabówku (2) Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na... slonko