do Illatanka (2) Hej, przeczytałam w jakimś wątku, że wynajmujesz salę na wesele? możesz... m^m informacje na temat najbliszych nauk i poradnictwa w Matemblewie? (5) hej, mam pytanko, czy może któraś z Was orientuje sie na temat nauk i... ostasia liczę na Was... (2) Ksiądz kazał nam wziać udział w Dniu skupienia dla narzeczonych. Problem w... anusia
27.05.06, kościół Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu (7) My poznaliśmy się 13-tego i wbrew wszelkim przesądom pobieramy się w maju.... Illatanka Pedagogika w Gdyni Grabówku (1) Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na... slonko pedagogika na Grabówku (1) Ma pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na... slonko Sklepy (5) Witam jestem nowy. Mam 12 lat i jestem zapalonym rowerzystą. Mam 2 pytania.... Timon kurs j.angielskiego w Empiku we Wrzeszczu-chcesz mieć 50 zł zniżki? (1) napisz do mnie maila magdii@op.pl a otrzymasz rabat 50 zł, naprawdę warto:) M. planujesz zapisać się na kurs języka angielskiego w Empiku we Wrzeszczu? (1) napisz do mnie maila a powiem Ci co zrobic by otrzymac rabat 50 zl !... M. nauki weekendowe??? (26) Dziewczyny!!! Podobno gdzieś można zrobic nauki w weekend:cała sobota i... Ewita13 CZy to prawda ze kosciołu na czarnej we wrzeszczu nie mozna stroic??? (6) ? iga odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (7) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. SZKOŁA CZY KTOS ZNA (1) CZY ZNA KTOS Z WAS TA SZKOLE MNA HALLERA W BRZEZNIE BLISKO PLAZY TAM ROBIA... iga fryzjer na klonowej we Wrzeszczu?? (1) czy ktos wie jak jest w salonie we wrzesczu na ulicy klonowej. chodzi mi o... Ada2 HOTEL ORLE opinie (2) Rozważam zrobienie imprezy weselnej w Hotelu Orle w Sobieszewie. Jestem... graża salon beauty (3) czy salon BEAUTY we Wrzeszczu ma stronę internetową?? Proszę o pomoc! Asiek1 Pilnie odstąpie termin w RODIZIO EL TORO na 5.08.2006 (1) Pilnie odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. nauka tańca (10) hmmm.... nie bardzo umiemy tańczyć :) i dlatego wybieramy się na indywidualny... ank odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (1) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. Szycie sukienki (21) Przynosisz model jaki chcesz a oni go szyją po rozsądnej cenie...wczoraj... sylvia