aerobik (2) Szukam miejsca gdzie za niewielkie pieniądze mogłabym chodzić na aerobik.... smykula Nowa sekcja krav maga IKMF nowoczesna samoobrona (1) Nowa sekcja krav maga w Gdańsku-Oliwie>www.kravmaga.kw.pl Kraver 27 maj 2006 św. Ignacy (5) Czesc Wam, czy ktoś w tej sali slubuje równieżw tym kościele na Orunii?... nacia
Kościół na Pilotów (3) Hej czy ktoś miał ślub w kościele na Zaspie na ul. Pilotów? Nie jestem z tej... majkis studio fryzjerskie ROMA ? (22) Czy ktos moze cos powiedziec o tym salonie fryzjerskim znajduje sie w... Danuska "Młyniec" (1) Hej, czy ktoś może miał wesele w "Młyńcu" - sali na Zaspie. Również czy ktoś... Przemek&Maja 7 październik (3) Czy któs ślubuje 7 paździrnika w Matemblewie??? Ewita13 Zbieram info na temat restauracji "Jedyna" na Witominie (8) Czy ktoś coś wie na ten temat???? darusia 3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz na Czarnej (2) jest ktoś jeszcze?:) greta 3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz (1) czy jest ktoś z tej samej daty i tej samej parafii greta 27.05.06 kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (1) Bierzemy ślub 27 maja w kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. Czy... Illatanka gdzie zostal przeniesiony salon fryzjerskiFRANK PROVOST? (1) Moze ktos wie czy salon fryzjerski FRANC PROVOST,ktory miescil sie w Cerfurze... gonia Naprawa monitora (2) Witam, Szukam namiaru na dobry serwis monitorów ( LCD ). Z góry dzięki za... wojtek1302 POMOCY! SZUKAM SALI NA 90 OSÓB!!! (16) DO WSZYSTKICH! Szukam sali na 90 osób na terenie trojmiasta. Mieszkam w... Moniś meski FRYZJER (2) szukam Fryzjera, bo cały czas odwiedzam innego. MOze cos polecicie????? gorgo Zaginął kot (1) W dn.30-31. grudnia 2005 r. Na osiedlu Oksywie w Gdynii zaginął czarny kot -... krlTWR gorsety bielizniarskie... (2) Moje drogie panie, gdzie moge nabyc dosc nietypowy gorset ??Nietypowy... ewulka ZAGINĄŁ KOT (1) w nocy z 25 na 26 w Gdyni Orłowo (ul. Świętopełka) zaginął czarno biały kot.... fistak Gitara- 14 zł za 60min (5) Nauka gry na gitarze akustycznej, elektrycznej. Mieszkam w Gdyni-obłuże ale... Jimmy skradziony rower (3) Witam wszystkich Dzisiaj z rana poszedłem do piwnicy a tam nie ma roweru... dyzio