ciepła woda (2) czy ktoś wie dlaczego 2 dzien nie ma ciepłej wody na chełmie ? krasnal hotel bartan (6) co wiecie o hotelu bartan w sobieszewie, obsługa, jedzenie, współpraca kali aerobik (2) Hej hej!!!! Czy ktoś może polecić jakieś fajne zajęcia sportowe (aerobik) w... anulka
Choinki z plantacji zapraszam (1) Zapraszam na plantacje choineczek w Gdańsku Nowym Porcie przy ul. Letnickiej... Ridah wesele na stogach (3) Mam pytanko, czy ktoś zna kogoś kto robił wesele w ośrodku wypoczynkowym na... sol pzodroo dla Mikołajów z Gdańskiej Kampanii Rowerowej ;) (1) Pozdroo dla Mikołajów z Gdańskiej Kampanii Rowerowej którzy stali dziś we... Mati Salon ARTEMIDA z Przymorza (8) czy ktoś z Was zna ten salon?Wiem,ze jest stosunkowo od niedawna,ale może... kasska hotel pielęgniarek na Zaspie? (14) czy ktoś coś wie może na temat tego miejsca??bedę wdzięczna za każde info,... Adulek Tanie notebooki (2) Tanie używane Japońskie notebooki !!! Gdzie ?? Na Chełmie w "Samurai Cafe"... Toshi Japońska Kafejka Internetowa (2) Samurai Cafe Czy byliście już w nowej kafejce internetowej znajdującej sie w... HIMK całodobowe żarcie na telefon (2) znacie jakies całodobowe żarcie na telefon (pizza lub inny fastfood) w... głodny praca (1) czy ktos korzystal z posrednictwa INSTALU Oliwa Derdowskiego w podjeciu... trzyedy Gitara - lekcje (1) Udzielę lekcji na gitarce. Gram z 6 lat. Mieszkam w Oliwie. Namiary: 604 473... Mateusz gitara!!!!!!! (2) chciałabym nauczyć się grać na gitarze klasycznej, ale nie wiem jak i gdzie?... marta86 sala na Zaspie, ul. Pilotów (10) Poprosze o informacje o sali na Zaspie na ul. Pilotów diablica Jak się mieszka na Osowie?? (2) Chciałabym dowiedzieć się jak się mieszka w Gdańsku na Osowie? Jak jest... Gośka dobre solarium w gdansku? (6) witam, chcialbym sie dowiedziec gdzie w gdansku jest dobre solarium gdzie... Voitec Dostawca usług internetowych w Gdańsk - śródmieście (3) Witam! Pilnie poszukuje jakiegoś dobrego dostawcy internetowego, który swoim... marccos fotograf, kamerzysta plenerowy (18) witam czy ktos z was miał przyjecie weselne w hotelu orle w sobieszewie??... kropek Cristal - wesele w Cristalu (3) Czy ktoś mial wesele w Cristalu we Wrzeszczu? Ja mam w czerwcu 2006.... KB