Szycie sukienki (21) Przynosisz model jaki chcesz a oni go szyją po rozsądnej cenie...wczoraj... sylvia pracownia krawiecka "Kucharska" (1) Witajcie :) Czy któraś z Was miała do czynienia z tą pracownią krawiecką?... Anucha kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (2) Czy któraś z Was miała lub będzie miała ślub w Kościele Zmartwychwstania... Illatanka
STUDIUM EDUKACJI KADR (1) Jak w temacie. Chciałabym uzyskać jakieś informacje o owej szkole mieszczącej... Ma_gda W szkole (1) Czy ktoś robił lub robi wesele w szkole policelanej na Hallera w bRzeznie??(... sylvia szukam noclegu (3) Hejka.Szukam noclegu za przystepne pieniadze 30-40zl na ten weekend najlepiej... gosciu matematyka tanio (1) witam maturzysci juz ostatni dzwonek zeby zabrac sie do nauki ! :) chetnie... gogo suknie ślubne (11) Czy mozecie mi polecic jakies salony sukien slubnych????? Najlepiej w Gdansku beatrycze7 Parafia Św. Trójcy Gdynia (12) Czy ktoś może ślubował w Parafii Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie? Rina fittnes club ??? (10) do ślubu mam 8 miesięcy i myślę, że czas zacząć zrzucać zbędne kilogramy.... asiaczek dekoracje kościoła (22) czy ktoś wie gdzie można wypożyczyć, albo kupić w miare tanie kokardy do... MAgi7878 Pomyłka (1) kto hajta sie ,ale 10.VI.2006 na cZarnej we Wrzeszczu???:):):):) sylvia Gdzie kupić ładny paier do zaproszen??? (14) Hejka, czy orientuje sie ktos gdzie mozna kupic ładny papier w rozsądnych... Modern_Lady gdzie na kick boxing (7) czy ktos sie orientuje gdzie w Gdansku mozna zapisac sie na kick boxing? i... LENA25 tani nocleg (4) Poszukuję taniego noclegu (pensjonat, apartamenty, pokoje gościnne) dla dwóch... madzik gdzie kupić garnitu (2) hej, Dziewczyny poradżcie gdzie najlepiej wybrać się po garniutr-chodzi mi o... oliwka125 Step (17) slub slubem, wesele weselem.. Ale ja się będę moosiala w tę suknie wcisnać... Ssylwia Matemblewo (1) Dziewuszkii!!!!!! Nikt nie ślubuje 7 paździrnika w Matemblewie????????? Ewita13 darmowa fryzura próbna:) (2) bardzo dobra fryzjerka z salonu goldwell z ETC na Zaspie szuka modelki z... mmegi potrzebny nr tel!!!!!!! (9) Czy ktos z was ma moze nr tel do Parafii Najswietrzego Serca Jezusowego na... olenka i wiktor