Mocny Kościół (1) "...Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego... katolik Zgubiona bransoletka (1) Czy ktoś z Was znalazł może złotą bransoletkę na osiedlu lub w okolicach??... Małgorzata Pawłowska Jaki bilet okresowy najkorzystniejszy ? (1) dojeżdżam do Pruszcza Gdańskiego z Gdańska Oliwy komunikacją miejską+skm, a... Surfer
Koniec komisariatu na Witominie (1) 12 lutego będzie otwarcie komisariatu na Chwarznie i tam przeniesie się cały... Mieszkaniec Witomina Inwestycja przy Szafranowej i Brata Alberta (2) Czy ktoś wie co powstaje koło ronda nieopodal kościoła? Bart Ogrod dzialkowy rod Jasien (6) Czy ktos slyszal o tym ze bedzie mozliwosc zakupu gruntu na ostatniej alei od... dzialkowicz K. - opinia (2) Jestem zawiedziony działaniami tego dewelopera. Kupiłem mieszkanie na os.... K. Fotograf ślubny (36) Witamy. Szukamy fotografa ślubnego :) Zależy Nam TYLKO na zdjęciach z... Magda Korepetycje z matematyki i języka angielskiego (1) Student Politechniki Gdańskiej z maturami z matematyki i angielskiego zdanymi... Mikołaj Działki ROD (1) Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje przy jakiej ulicy ma powstać nowy ROD ? anmajmm Pani pozna Pana (16) Ja, szczupła, niewysoka brunetka lat 43 lubiąca podróże poznam wolnego... Ewa opinie o dr Anna Skrabulska-Malec (25) Witam, chciałabym się dowiedziec jaka jest wasza opinia na temat tej Pani... lenka1990 szukam korepetytora z języka angielskiego (1) Poszukuje miłej, wesołej osoby do nauki języka angielskiego mojej 11-letniej... Ela Miejsca Parkingowe ALMA (1) Na placach prywatnych miejsca parkingowe jest jakiś kontakt z właścicielami... Zmotoryzowany kuracjusz szukamy graczy 25-45lat (4) siatkówka Gdynia szukamy grających chłopaków poniedziałki Gdynia godzina 19 brykas@wp.pl Słup ogłoszeniowy Sopot Spóldzielnia Mieszkaniowa im. Kraszewskiego (2) Dzień dobry :) czy orientujecie się, czy na osiedlu bądź w pobliżu ul.... JA Słyszałem od osoby, która drąży temat opóźnień (1) że jest jakiś problem z fundamentami. Przeciekają. Rzeczywiście tam na tym... Arkadis Parafia św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie (78) Mamy pytanie odnośnie tej parafii. 5 lat temu mieszkałam na Dąbrowie i była... Madziola Uwaga, rzucają butelkami z balkonu. (2) Uwaga, z falowca przy ul. Jagiellońskiej 10 klatka G ktoś rzuca szklanymi... Fryzjer damski z dojazdem do klienta gratis (1) Usługi fryzjerskie z dojazdem Zapraszam 536 328 349 fryz