Magda - opinia (2) Kupiłam mieszkanie na osiedlu #Azymut w lutym 2019, budowa miała zakończyć... Magda Michał - opinia (2) Absolutnie nie polecam firmy inpro. kontakt ze strony dewelopera praktycznie... Michał Robert - opinia (2) Duże opóźnienia i zdawkowe informacje. Szkoda bo zapowiadało się bardzo... Robert
G&M - opinia (2) Od 7 miesięcy czekam na mieszkanie zakupione w inwestycji Azymut, termin... G&M TVN 24 na Pustkach Cisowskich (1) Czy ktoś wie czym była spowodowana ich obecność 28.01? TakiJeden Działka na Karczemkach (3) Ktoś coś? Co z tym wielkim polem koło Lubczykowej wiecie z kim gadać? Ile... Luk Apartamenty Familia II (2) Inwestycja położona jest w Małym Kacku, w sąsiedztwie domów jednorodzinnych i... trojmiasto.pl Kościelne dzwony (2) Uwielbiam dzwony i karyliony, kiedy dzwonią w południe i pod wieczór, ale czy... Wanda Żłobek Orunia Górna (1) Witam, szukam opinii na temat żłobka na Oruni Górnej, chodzi o Oruńską... Mama Poznajmy się Mamy (9) Witam, jestem mamą na pełen etat 18 miesięcznego synka:) Pochodzę z Gdyni,... Znudzona Mama Myśliwskie Tarasy - opinie i oceny (28) Osiedle Myśliwskie Tarasy powstaje w czterech etapach w Gdyni Wielkim Kacku.... trojmiasto.pl Dlaczego tak.. (7) Dlaczego musisz kogoś udawać kim nie jesteś?  Dlaczego oglądasz te super... zaradny nadbudowa na budynkach w jednostce F (8) Witam, ponownie został wyłożony w UM Gdańsk plan zagospodarowania... Maria Co powstanie w miejscu Farta? (2) Jak w temacie :) M Jak zablokować nadbudowę budynków w sektorze F (1) Przypominam, że do blokady inwestycji wystarczy sprzeciw jednego właściciela.... Paweł pomoc dla motorniczej (2) witam wszystkich bardzo serdecznie . nie wiem czy to dobie miejsce na tego... kisiel Apartamenty w centrum - opinie i oceny (2) Lokalizacja powstałych niemal w samym sercu Gdyni apartamentów pozwala żyć... trojmiasto.pl Budynek przy Benisławskiego (7) Budynek wielorodzinny powstaje na styku dzielnic Obłuża i Oksywia. Położenie... trojmiasto.pl Budowa przy ulicy smidowicza (4) Przy ulicy smidowicza (za biedronka na unruga) wjechaly koparki i rozpoczęło... Obluzanin Przymorze bez wody? (3) Jaka część Przymorza bez wody? Geniusze uszkodzili rurę przy porannych... ja