Przymorze bez wody? (3) Jaka część Przymorza bez wody? Geniusze uszkodzili rurę przy porannych... ja Wybór nowego zarządcy. (7) Dzień Dobry. Moja wspólnota wstępnie rozgląda się za nowym zarządca.... Adam Standard Foresta (1) Czy ktoś mógłby powiedzieć coś bliżej n/t standardu wykończenia, tzn. np. czy... B-B
Krys Dygas - opinia (2) Zakupiłem mieszkanie na osiedlu Azymut w Gdyni. Odbiory opóźniają się już o 5... Krys Dygas 27 01 2020 Alma Sobieszewo (2) Witam ja jadę samochodem z Łodzi Piotr 27.01.2020 Gdańsk Sobieszewo (7) Witam kto jedzie z Torunia do sanatorium Alma w tym terminie Gosia Ta szkoła to masakra (2) Bezpieczeństwo... Bezpieczeństwo w tej szkole jest takie 2/10. Około połowa... Uczeń Pomoc do sprzatania (1) Witam serdecznie. Szukam uczciwej i sumiennej osoby do w sprzataniu domu i... Ania Pediatra (1) Drogie rodzice jakiego pediatrę możecie polecić i w jakiej przychodni pracuje? Młoda mama WARSZTAT (4) Pan który ma warsztat na ul. Demptowskiej naprawia samochody na ulicy autobus... mieszkaniec Siłownia z dzieckiem (2) Czy istnieje gdzies na terenie Gdańska siłownia z placem zabaw dla dzieci?... Magda Huki i trzy wystrzały na Przymorzu w nocy 12 stycznia. Ktoś? Coś? (3) Słyszeliście dwa huki, jakby z wysadzenia czegoś, około 2:30 w odstępach... fwfw Turnus od 28.01.20 Alma (10) Kto wybiera się w tym terminie ? kuracjusz Alma (2) W jakim wieku jesteście ? Nowa siłownia Jasień (4) Za Piotra i Pawła na Limbowej 1 będzie siłownia Premium Fitness & Gym... xyz Gdańsk dobierze 21.02.2020 (1) Ja również jadę 21 .02 z Wwy Basia Brama Sopocka - opinie i oceny (79) Osiedle powstaje na granicy Gdyni i Sopotu, w bezpośrednim sąsiedztwie... trojmiasto.pl Wzorcowanie przyrządów pomiarowych i wzorców (1) Zapraszamy do korzystania z naszych usług. 30 lat doświadczeń metrologicznych... LP-MET Działki Jasień (4) Może znajdzie się tu osoba z działkę na Jasieniu która ma numer do kogoś kto... Magda Nie piszcie bzdur (1) Wszystko jest ok, spokojnie i blisko centrum, fajna dzielnica Mari