Fryzjer damski z dojazdem do klienta gratis (1) Usługi fryzjerskie z dojazdem Zapraszam 536 328 349 fryz Kupię mieszkanie na Matarni (2) Witam, Kupie mieszkanie na Matarni 3/4 pokojowe. :) Karolina 27.01.2020 Alma Sobieszewo (40) Hej czy jest ktoś kto w tym terminie będzie w sanatorium w Almie. Ja jadę z... grażyna
Wybór Internetu. (2) Dzień dobry. Prosiłbym o pomoc w wyborze operatora Internetu. Gdańsk, ul.... P.B. 3T Office Park (3) W ramach 3T Office Park powstaną trzy wieże biurowe klasy A. Dwie skrajne... trojmiasto.pl Agnieszka - opinia (2) Zakupiliśmy mieszkanie w Azymucie. I zaczął się koszmar. Od października 2019... Agnieszka Wojtek - opinia (2) Jako nabywca mieszkania na osiedlu Azymut w Gdyni przestrzegam przed... Wojtek LMK - opinia (2) Azymut to ich anty-wizytówka. W sytuacjach kryzysowych firma zachowuje się... LMK Tylko wyjaśniam - opinia (2) Inpro polecam wróżkom. Deweloper nie powie Ci kiedy otrzymasz klucze...... Tylko wyjaśniam Magdalena - opinia (2) Deweloper Inpro S.A. od miesięcy zwodzi nabywców mieszkań na osiedlu #Azymut... Magdalena Małgorzata Malinowska - opinia (2) #azymut dobra lokalizacja, lafna zabudowa i to ma tyle. Opóźnienia w oddaniu... Małgorzata Malinowska Dagmara - opinia (2) Od lipca 2019 oczekuję na swoje mieszkanie zakupione na osiedlu Azymut w... Dagmara Michał - opinia (2) Osiedle #azymut stoi bez pozwolenia na użytkowanie. Deweloper ma gdzieś... Michał Kompleskowe sprzątanie mieszkań i domów promocja (1) Nasza firma zamuje się kompleksowym sprzątaniem domów oraz mieszkań. Tylko w... Tomasz catering w przedszkolu - czy można jakoś skontrolować? (20) Czy wiecie kto dostarcza catering do przedszkoli/żłobków Waszych dzieci? Ja... Miranda Adam - opinia (1) Deweloper ma bardzo duże problemy z zakończeniem inwestycji Azymut w Gdyni.... Adam przedszkola (19) Niedługo zamieszkam w Gdyni, nie znam okolicy a czas już wybrać przedszkole... maja80 Windows API (1) programming language MASM custom control processor computer COM Danielkak SP 86 na Wielkopolskiej (1) Cześć. Czy może ktoś napisać, jak obecnie wygląda sytuacja w tej szkole. Jaki... user_138537071793 Gdynianka - opinia (2) Zakupiłam mieszkanie na osiedlu Azymut biorąc pod uwagę termin oddania... Gdynianka